Bandırma Vapuru ile Ankara'ya Yolculuk!

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, beraberinde Bandırma Belediyesi Meclis Üyeleri ve CHP Bandırma İlçe Örgütü ile birlikte yaklaşık 40 kişilik bir heyetle, TBMM’ye ziyarette bulunup CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiler.

YEREL 17.07.2019, 19:45
Bandırma Vapuru ile Ankara'ya Yolculuk!

31 Mart seçimlerinde %58 gibi rekor bir oy alarak Belediye Başkanı seçilen Avukat Tolga Tosun ve ekibi, ile olarak TBMM’de CHP Grup Toplantısı’na katıldılar. Grup Toplantısı ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Tosun ve beraberindeki heyet, CHP liderine Bandırma Vapuru tablosu hediye ettiler.


Grup toplantısı ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamında da CHP Lideri ile bir araya gelen Başkan Tosun ve beraberindeki heyet, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Bandırma ilçesi ve Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretler sırasında CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Fikret Şahin ve Ensar Aytekin’de Bandırma heyeti ile birlikte bulundular.


CHP Grup Başkan Vekilleri, Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri ile de görüşen Başkan Tosun ve Bandırma heyeti, TBMM temasları ardından Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktılar.
Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Tosun; “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nu ve Milletvekillerimizi CHP İlçe Örgütümüz, Meclis Üyelerimizle birlikte ziyaret edip çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik.

Ayrıca TBMM CHP Gurup Toplantısına katılarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Bandırma Vapuru’nu hediye ettik. Kendisine bize vakit ayırdığı için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)