BANDIRMA BELEDİYESİNDEN ÇEVRE İŞGALİNE TAVİZ YOK

Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepler doğrultusunda işgalleriyle ilgili denetimlerini sıklaştırdı.

YEREL 25.06.2019, 16:54
BANDIRMA BELEDİYESİNDEN ÇEVRE İŞGALİNE TAVİZ YOK

Saatçiler Caddesi, Sevgi Yolu, Şehit Süleymanbey Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Hükümet Caddesi mevkilerinde işletmelere ait alanların dışında bulunan masa, sandalye ve benzeri malzemelerin kaldırılması konusunda yazılı uyarılar başladı.

İşletmelere tahsis edilen alanlar dışındaki yer işgallerine asla izin verilmeyeceği konusunda gerekli yasal uyarıyı yapan zabıta ekipleri, kesinlikle çevre işgallerine taviz verilmeyeceğini, Bandırmalıların daha güvenli ve ferah bir yaya yolu kullanması için konuya ilişkin tüm çalışmalarının yasal doğrultularla ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

Amaçlarının işletmeleri hiçbir cezai işleme maruz bırakmadan, yasalara uyulmasına teşvik ettiklerini, yaya yollarını geniş hale getirmek ve şehrimizi daha düzenli kılmak istediklerini de ekledi.

Bandırmalıların yaşadıkları şehirden mutluluk duymaları için yapılan her düzenlemede halk ile iç içe olan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Siz değerli hemşehrilerimizin daha huzurlu ve daha yaşanılabilir bir şehre sahip olması adına, Zabıta ekiplerimiz işgaliye denetimlerini hız kesmeden devam ettirecek. İşgaliye izinlerinde önceliğimiz vatandaşlarımızın rahat ve özgür hareket ortamlarının kısıtlamadan sürdürmektir. Ben esnaf arkadaşlarımızdan işgaliye kurallarına uymaları konusunda duyarlı olmalarını rica ediyorum ” dedi.

Yorumlar (0)