banner758

BALKADER BURSA 3'NCÜ 'GÖNÜL SOFRASI'NI GERÇEKLEŞTİRDİ

BALKADER’DEN İFTAR SOFRASI

YEREL 12.06.2018, 13:28 12.06.2018, 13:28
BALKADER BURSA 3'NCÜ 'GÖNÜL SOFRASI'NI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bursa’da ‘Balkan Kadınları Derneği’  BALKADER Başkanı Hayriye Kosova ve Yönetim Kurulu Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ‘Gönül Sofrası’nı gerçekleştirdi.

 

‘Gönül Sofrası’ adını verdikleri İftar sofrasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı vekili Mihrimah Kocabıyık, Nilüfer Belediye Başkan vekili Sibel Özer, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan AYDIN, AKP Bursa Milletvekili Adayı Emine Yavuz Gözgeç in yanı sıra yaklaşık 500 kişi katıldı.

Gecede, Osmangazi Mevlevi ve Tasavvuf Derneği Gençleri Sema Gösterisi gerçekleştirdi.

BALKADER Dernek Başkanı Hayriye Kosova kısa bir konuşma yaptı, 

Birlik Beraberlik içerisinde yapılan Ulusal ve Uluslararası Proje Çalışmaları ve Sosyal Kültürel etkinlik faaliyetlerine devam edeceklerinden bahseden Kosova şöyle devam etti. Dernek olarak Balkanlarda ve yurdumuzda bu güne kadar onlarca proje gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz bu projeleri tek başıma ben ve derneğimiz yapamazdı onun içinde Belediyelerimizin büyük desteği ve üyelerimizin katkıları ile projelerimizi hayata geçirdik. Bundan sonra ki projelerimiz ’de de birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gecemize gelerek bizleri onurlandırdığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Bir dahaki ‘Gönül Sofrası’nda görüşmek üzere dedi.

Geceye Katılan Belediye Başkan vekilleri ve Milletvekili adayları BALKADER’in çalışmalarını takip ettiklerini ve her zaman destek vereceklerini ifade ettiler.

 

 

 

 

Yorumlar (0)