banner758

Avcılar'da çok güzel şeyler olacak

Seçim çalışmaları sebebiyle mahallelerde vatandaşlarla, ilçenin Sivil Toplum Örgütleri ve derneklerle bir araya gelen Nimet Baylan Bazan çocuklarla, kadınlarla, yaşlı genç ayırt etmeden herkesle konuştu dertlerini dinledi.

YEREL 22.12.2018, 17:06 22.12.2018, 17:06
Avcılar'da çok güzel şeyler olacak

Seçim çalışmaları sebebiyle mahallelerde vatandaşlarla, ilçenin Sivil Toplum Örgütleri ve derneklerle bir araya gelen Nimet Baylan Bazan çocuklarla, kadınlarla, yaşlı genç ayırt etmeden herkesle konuştu dertlerini dinledi. Bazan yaptığı çalışmalar hakkında şöyle konuştu: “İlçemizin güzel insanları ile aday adaylığı vesilesiyle daha fazla bir arada olma fırsatı yakalamaktan dolayı bilhassa memnum oldum. Mahallelerimizin tüm insanlarıyla kaynaştık.

Esnaflar, işverenler, iş arayanlar, kahvehaneler her yerde yaralı gönüllere dokunduk. Dertleriyle hemhal olduk. Kucaklaştık küskünleri barıştırdık. Bir aday adayı olmaktan ziyade gerçek bir aday gibi bir CHP neferi olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden partimizi yerel politikalarımızı anlattık. Vatandaşlarımıza şimdiden yardım elimizi uzattık. Hastanelere gitmeye hali mecali veya maddi imkânı olmayan yaşlı hemşerilerimize ücretsiz CheckUp hizmeti gerçekleştirdik.  Çocuklara kulak – göz taramaları yaptırdık. Bunun için geriye çekilip beklemedik ayaklarına gidip bu hizmeti sunduk. Bundan sonra Avcılar’da çok güzel şeyler olacak” dedi. 

Yorumlar (0)