ARITMAN, ANADOL'A TAZİYELERİNİ İLETTİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Dr. Canan Arıtman, yakından tanıdığı CHP Eski İzmir Milletvekili ve Eski CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol’un eşi Seren Anadol’un cenaze törenine katıldı. Arıtman, Anadol ve ailesine taziyelerini iletti.

YEREL 15.11.2018, 18:38 15.11.2018, 18:38
ARITMAN, ANADOL'A TAZİYELERİNİ İLETTİ

Eski CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol’un eşi Seren Anadol geçtiğimiz günlerde hayata veda etmişti. Seren Anadol’un cenazesi Karşıyaka Mustafa Beşikçioğlu Camiisi’nden öğle namazına müteakip kaldırıldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve çok sayıda milletvekili ve belediye başkanının bulunduğu cenaze töreninde İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Canan Arıtman da bulundu.

Arıtman, cenaze namazının kılınmasından önce yakından tanıdığı Anadol ve ailesine taziyelerini iletti. Çok sayıda CHP’linin de katıldığı cenaze töreni, cenaze namazının kılınmasıyla sona erdi. Seren Anadol’un cenazesi defnedilmek üzere Yeni Foça Mezarlığı’na götürüldü.

Arıtman, Anadol ve ailesinin acılarını azaltmaya çalıştı

Anadol ailesinin yakın dostu olan Arıtman, “Kemal Anadol, 2 dönem birlikte vekillik yaptığım sevdiğim, saydığım bir ağabeydir. Kemal beyin eşi saygıdeğer Seren Anadol ise çağdaş bir Cumhuriyet kadınıydı. Yakından tanıdığım güzel bir insan daha aramızdan uçup gitti. Çağdaş bir Cumhuriyet kadını olan değerli dostumun, Seren Anadol’un hayal ettiği güzel İzmir’i ve çağdaş Türkiye’yi gerçekleştirmek bizlerin boynunun borcudur” diyerek Anadol ailesine başsağlığı diledi.

Yorumlar (0)