Ahmet Güney aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı aday adayı Ahmet Güney, aday adaylığı dosyasını CHP İl Başkanı Deniz Yücel'e teslim etti. Güney: "Uzun bir süredir parti tabanımız ve halkımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda öncelikle ailemin ve 4,5 yıldır birlikte ilçemize hizmet ettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Tunç SOYER ‘ in bilgisi ve onayı ile CHP Seferihisar Belediye Başkanı aday adaylığına başvuruda bulundum"açıklamasıyla aday adaylığını duyurdu.

YEREL 19.10.2018, 16:00 19.10.2018, 16:00
Ahmet Güney aday adaylığını açıkladı

Seferihisar’da bulunan kendine ait şirkette 28 yıldır proje ve inşaat sektöründe mimarlık yapan Güney, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Seferihisar Belediye Meclis üyesi seçildi.Bu görevi dört buçuk yıldır yürütürken meclis çalışmaları kapsamında Belediye Başkan vekilliği,CHP meclis grup sözcülüğü,encümen üyeliği,imar komisyonu başkanlığı,hukuk komisyonu başkanlığı görevlerini yaptı ve bu görevlerinin bir kısmı halen devam etmektedir.

Güney, dosya teslimi sonrası yaptığı yazılı açıklama ile Seferihisarlılara şu şekilde seslendi: 

"Saygıdeğer Seferihisarlılar,

“Uzun bir süredir parti tabanımız ve halkımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda öncelikle ailemin ve 4,5 yıldır birlikte ilçemize hizmet ettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Tunç SOYER ‘ in bilgisi ve onayı ile CHP Seferihisar Belediye Başkanı aday adaylığına başvuruda bulundum. Üyesi olmaktan gurur duyduğum partim CHP de, 4,5 yıldır büyük bir onurla Belediye meclis üyesi olarak yaptığım halka hizmet görevine bundan sonra Belediye Başkanı olarak devam etmek istiyorum.

Eğer partim takdir edip beni aday gösterirse halkımızda kıymetli oylarıyla başkan seçerse Tunç Başkanımızın bıraktığı yerden nöbeti devir alarak, ekibimle birlikte ilçemize hizmet etme fırsatı bulacağız. Kısıtlı imkanlara rağmen birçok başarılı projeye imza atan Seferihisar’ımızı dünya markası haline getiren Tunç Başkanımızın bu güne kadar uyguladığı tüm projelerine sahip çıkıp, bu projelere yenilerini ekleyerek hizmet aşkıyla görevimizi yerine getireceğiz.

Cumhuriyet değerlerini özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal demokrat belediyecilik anlayışına uygun olarak ,toplumsal ve kamusal yararı herşeyden üstün tutarak, görev yapacağız.28 yıllık mimarlık mesleğimde ve 5 yıllık belediye meclis üyeliğimde kazanmış olduğum bilgi ,birikim ve tecrübelerimi belediye yönetimine yansıtarak ilçemizin doğal, tarihsel ve kültürel kimliği ile hak ettiği yere gelmesini ve ilçe halkının eşit hizmet almasını sağlayacağız.

Doğup büyüdüğüm ve yaşadığım ilçemle ilgili hayallerimi ve somut projelerimi halkımızın desteği ile gerçekleştireceğiz. Bu istediğim gerçekleştiği taktirde ilçemde kalıcı eserler bırakarak fark yaratmış olacağız.

Belediyemizi başta muhtarlar, STK lar dernekler, odalar, ve kooperatiflerle birlikte ortak akılla yönetip başarıya ulaşacağız. Bana bu zorlu süreçte desteğini esirgemeyen başta aileme, Tunç Başkanıma,

Belediye meclis üyelerine, CHP Seferihisar ilçe örgütüne, kadın kolları ve gençlik kollarına, tüm STK lara ve tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür eder, diğer aday adayı arkadaşlara başarılar dilerim .

Takdir önce partimin sonra sizlerindir.
Sevgi ve saygılarımla…
 
AHMET GÜNEY 
MİMAR
 CHP SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI "

Yorumlar (0)