50. Yıl Mahallesi'nin 10 Yıllık Asfalt Sorunu Çözüldü

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, 50. Yıl Mahallesi’nin 10 yıldır bekleyen asfalt sorununu çözümüne kavuşturdu. 2724. Sokak’ta çalışma yapan ekipler, 400 metre çift kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirirken, 895 metrekare kaldırım döşedi.

YEREL 13.07.2020, 09:26
50. Yıl Mahallesi'nin 10 Yıllık Asfalt Sorunu Çözüldü

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan yol ağlarında yapım, bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Daha konforlu bir yol ağı için asfalt çalışmalarına hız veren ekipler, uzun yıllardır asfalt bekleyen yolları tek tek asfaltlıyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin son olarak çalışma programı kapsamına aldığı yol 50. Yıl Mahallesi 2724. Sokak oldu.

10 yıldır süren asfaltsız yol çilesi sona erdi

Daha konforlu, ulaşım sıkıntısı olmayan bir yol ağı için çalışan Yol Yapım ekipleri, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen taleplerin öncelendiği belirli bir plan ve program dahilinde aralıksız sürdürdükleri çalışmalarla yolları bir bir asfaltla kaplıyor. Ekipler son olarak Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan 2724. Sokak’taki 10 yıldır süren asfaltsız yol çilesini kısa süreli bir çalışma ile sona erdirdi.

Yaya güvenliği için kaldırım çalışması yapıldı

Mahallede yol ve yaya güvenliği kapsamında kaldırım çalışmaları da yapıldı. Ekipler 400 metre çift kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirirken, 895 metrekare kaldırım çalışması yaparak, yolu kısa sürede vatandaşların hizmetine sundu.

“Yolumuzun güzelleşmesi mahalle sakinlerimizi mutlu etti”

Asfalt talebi kısa sürede yerine getirilen 50. Yıl Mahalle Muhtarı Nergiz Özcan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde yol probleminin kısa sürede çözüme kavuştuğunu dile getirdi. Oldukça merkezi bir noktada olan yolun yıllardır ihmal edildiğini kaydeden Özcan, “Bu yol 10 yıldır çok berbat durumdaydı. Vahap Başkanımız geldi, çalışmaları hızlı bir şekilde başlattı. Çalışmaların böyle hızlı bir şekilde devam etmesi, yolun böyle güzelleşmesi mahalle sakinlerimizi ve bizi çok mutlu etti. Vahap Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)