3 Aralık Dünya Engelliler Günü İYİ Parti Bursa'da çifte etkinlikle kutlandı.

Engellilerimizn toplumsal yaşamın her alanında yer alabilmesi için ‘’Hak temelli bir bakış açısı ile istihdam hakkının sağlanması adına fırsat eşitliği oluşturulacak, eğitim hakkından her engelli çocuğun eşit ölçüde yararlandırılması, hizmetlere erişimde ve sosyal hayata katılımda pozitif ayrımcılığın sağlanması temel politikamız olacaktır diyerek yola çıkan iyi partide bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

YEREL 03.12.2018, 17:06 03.12.2018, 17:06
3 Aralık Dünya Engelliler Günü İYİ Parti Bursa'da çifte etkinlikle kutlandı.

Engellilerimizn toplumsal yaşamın her alanında yer alabilmesi için ‘’Hak temelli bir bakış açısı ile istihdam hakkının sağlanması adına fırsat eşitliği oluşturulacak, eğitim hakkından her engelli çocuğun eşit ölçüde yararlandırılması,  hizmetlere erişimde ve sosyal hayata katılımda pozitif ayrımcılığın sağlanması temel politikamız olacaktır diyerek yola çıkan iyi partide bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

2 Aralık’ta ayrıca İl Bşk. Yrd. Beyhan ERDOĞAN’ın organize ettiği 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık oluşturmak amacıyla Ördekli Kültür Merkezinde Şiir ve Müzik dinletisi düzenlendi. Sabahattin ABİ ve Ayhan ZEMBİLCİ’nin sanatçı olarak katıldığı gecede misafirler eşsiz müzikler eşliğinde Şiir dinleme imkanı buldular.

Düzenlenen etkinliklere İYİ parti bursa milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. İsmail TATLIOĞLU, İl başkanı Uzm. Dr. Yahya BAHADIR ve çok sayıda il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Bu amaçla öncelikli olarak, tüm engelli ailelerinin yanlarında bulunduklarını,  sosyal ortamda desteleneceklerini belirten milletvekilimiz, “Bakım hizmetlerinin kalitesi arttırılacak, aktif yaşamalarının sağlanması için gerekli tedbirler alınacaktır” dedi.

 

Yorumlar (0)