17 ÜLKEDEN 43 SANATÇI KUŞADASI'NDA BULUŞTU

Kuşadası Belediyesi'nin destekleriyle, Mehmet Nuri Göçen Vakfı ve Uluslararası Kültür Sanat Diyalogları Derneği tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı renkli bir törenle sona erdi. Oldtown Tanneries’te düzenlenen törende çalıştay sürecinde katılımcı sanatçılar tarafından hazırlanan eserler sergilendi.

YEREL 28.04.2019, 12:09
17 ÜLKEDEN 43 SANATÇI KUŞADASI'NDA BULUŞTU

17 ülkeden 43 sanatçının katıldığı 6 . Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı’nın kapanış törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari,  Ayşe Şerifoğlu, Mehmet Nuri Göçen Vakfı Başkanı Naile Göçen Çukurova ve çalıştay sanatçıları katıldı.

İçlerinde  Polonya, Hollanda, Tacikistan, Malezya, Singapur, Cezayir, İran, Irak,Pakistan Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nden 43 sanatçının yer aldığı çalıştay kapsamında liseler ve üniversiteler arası düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ve çalıştaya katılım sağlayan eğitmen ve sanatçılara  protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi. Törenin ardından davetliler çalıştay seçkilerinin yer aldığı  sergi alanını dolaştı.  

Yorumlar (0)