Türkiye'deki ilk vakalardan biriydi... ''Rahmetli annemle bağlantı kurdum''

Türkiye'de bilinen ilk koronavirüs vakalarından biri olan sunucu Burak Akkul, tedavi sürecinde uyutulduğunda rahmetli annesi ile bağlantı kurduğunu söyledi.

YAŞAM 24.02.2021, 14:14
Türkiye'deki ilk vakalardan biriydi... ''Rahmetli annemle bağlantı kurdum''

Türkiye'de Covid-19 olarak ismi açıklanan ilk ünlü olan Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, Aslı Şafak'ın İşin Aslı programında konuk olarak koronavirüs sürecini anlattı.

"UYUTULUNCA ÖLEN ANNEMLE BAĞLANTI KURDUM"
Hastanede koronavirüs tedavisi gördüğü dönemde 21 gün uyutulan Burak Akkul şunları anlattı: "Annemi yakın zamanda kaybetmiştim, 2019'da. Onu gördüm, onunla ve bakıcısıyla bağlantı kurdum. Köşede bekliyorlardı beni. Annem bir derece bana kavuşmak beni görmek istiyordu ama bir yandan da benim hayata devam etmemi istiyordu. Ben orada zorla tutulduğumu sanıyorum. Ölüme bir adım kaldı, sıra bana gelecek kalbimi çıkaracaklar."

"KESKİN BİR ACIYLA GERİ DÖNDÜM"
"Bunu çok net hatırlıyorum. Sıra bana geldiğinde arkadaşlarım, dostlarım, karım, yakın çevrem beni çağırdılar. Kapıyı kırdılar ve ben o sırada 8. kalp olmaktan kurtuldum. Yine farazi olarak bir hemşirenin sesini duydum, 'Almayalım çok seviyorlar Burak Bey'i. Almayalım Burak Bey'in kalbini' dediler ve ben son keskin bir acıyla geri döndüğümü hissettim. Annemin biraz üzülüp biraz sevindiğini... Kolumda 5 Nisan uyandırıldı bilekliğini hatırlıyorum."

Yorumlar (0)