Tayin isteği defalarca reddedilen hemşire intihar etti!

Çalıştığı hastaneden tayin olmak için çabalayan ancak talebi reddedilen Fatma Şeker intihar etti.

YAŞAM 14.02.2017, 17:44 14.02.2017, 17:44
Tayin isteği defalarca reddedilen hemşire intihar etti!

Sol'da yer alan habere göre; bir süredir çalıştığı hastaneden tayin olmak için mücadele veren hemşire Fatma Şeker’in talebi reddedildi. Genç kadın, kaldığı evin banyosunda intihar etti.

İstanbul'da yaşayan Fatma Şeker, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği Yoğun Bakım Servisinde görev yapmaktaydı. 36 yaşındaki genç kadın, iddialara göre bir süre önce işyerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle çalıştığı klinik ya da hastanenin değiştirilmesi için başvuru yaptı.

Antalya'da çalışmak için ise internet üzerinden becayiş (memurlar arasında karşılıklı olarak görev yeri değiştirme) ilanı yayınladı. Çalışma şartlarından memnun olmayan Fatma Şeker'in birkaç kez dile getirdiği bu talebi her defasında olumsuz yanıt aldı.

Genç kadın evinin banyosunda asılı halde ev arkadaşı tarafından bulundu. Polisin yaptığı olay yeri incelemesinin ardından Şeker'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)