banner773

Sıcaklık 6 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamaya göre İstanbul'da sıcaklık altı derece birden düşecek. Sıcaklık yarın 12 derece civarında seyredecek.

YAŞAM 24.10.2018, 08:45 24.10.2018, 08:45
Sıcaklık 6 derece birden düşecek

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, çarşamba günü Batı Karadeniz'de başlayacak yağışların perşembe günü akşam saatlerine kadar Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde kuvvetli (40-75 kilogram/metrekare) olacağı, perşembe günü bölgenin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kara döneceği tahmin ediliyor.

Perşembe akşam saatlerine kadar sürecek yağışlar sonrası ani sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar ile ulaşımda kar yağışının yol açabileceği aksamalara karşı vatandaşlar uyarıldı.

İstanbul'da bugün parçalı güneşli ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 18 derece civarında olacak. Hissedilen sıcaklığın 14 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

Yarın ise parçalı güneşli ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 6 derece birden düşerek 12 derece civarında olacak. Hissedilen sıcaklığın ise 11 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)