Minik Şefler Mutfağa!

En lezzetli köftelerden çılgın görünümlü tostlara, dev hamburgerlerden rengarenk omletlere… Crafy, Pazar Kahvaltısı ve Mangal Keyfi oyun hamuru setleriyle çocukları yeteneklerini göstermeye çağırıyor.

YAŞAM 23.08.2022, 10:30
Minik Şefler Mutfağa!

“Oyuncak bizim işimiz’’ mottosuyla 1985 yılından beri kaliteden ödün vermeden çalışmalarını sürdüren Sunman, çocukların oyun dünyasını Crafy ile renklendiriyor. Oyun hamurları ve oyun kumları ile farklı ilgi alanlarına göre çeşitlilik sunan Crafy, hem çocukların yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyor hem de hayal gücü ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkıda bulunuyor. Çocuklar hamur, kum, kalıp ve aksesuarlarla hayallerinde canlandırdıkları pek çok şeyi hayata geçirebiliyor. Hiçbir kimyasal içermeyen Crafy oyun hamurlarını saf ve doğal formülü nedeniyle aileler çocukları için güvenle tercih ediyor.

Mutfakta vakit geçirmeyi seven ve yemek pişirmeye ilgi duyan çocukların favori ikilisi ise Crafy Mangal Keyfi Oyun Hamuru Seti ve Crafy Pazar Kahvaltısı Oyun Hamuru Seti. Dilimle, karıştır, yoğur, pişir, tabağa koy ve servis yap. Çocukların hünerlerini göstereceği, yaratıcılıklarını konuşturacakları tüm malzemeler şimdi pazar kahvaltısı ve mangal keyfi setlerinde.

Pazar kahvaltıları renkleniyor

Sabahları lezzetli bir kahvaltı mı yoksa kocaman bir hamburger mi? Crafy ile yaratıcılıkta sınır yok. 23 parçadan oluşan Pazar Kahvaltısı Oyun Hamuru Seti, keyifli bir pazar kahvaltısı hazırlamak için gereken her şeyi bir arada sunuyor. Çıtır çıtır simitler ve ekmekler, tam kıvamında yumurta, taze domatesler, nar gibi kızarmış sucuk veya menemen hayal gücüne göre hepsi kahvaltı sofrasında.

Mangal partileri ise çok daha eğlenceli

Crafy Mangal Keyfi Oyun Hamuru Seti, farklı renklere sahip 6 adet oyun hamuru, kapaklı ve çift taraflı kullanılabilen mangal kalıbı, balık ve biber şekilli kalıp, üçgen uçlu bıçak, tava, maşa, domates damgalı kalıp ve çatalın içinde olduğu toplam 22 parçadan oluşuyor. Sarı, mor, kırmızı, siyah, yeşil ve beyaz renklerden oluşan yumuşacık hamurlara sahip oyun seti ile mangal partileri çok daha yaratıcı, eğlenceli ve unutulmaz hale geliyor.

Yorumlar (0)