banner754

Mersin'de sel sularına kapılan kadın boğularak can verdi

Belediye uyardı: Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın

YAŞAM 29.12.2016, 14:15 29.12.2016, 14:15
Mersin'de sel sularına kapılan kadın boğularak can verdi

T24’te yer alan habere göre, Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Yalınayak mahallesinde sel sularına kapılan 30 yaşlarında üzerinden kimlik çıkmayan kadın boğularak yaşamını yitirdi.

 

Kentte su basan ana yollar nedeniyle trafik dururken, araçlarında mahsur kalan yüzlerce vatandaşa itfaiye ekipleri yardım etti.

 

Çok kuvvetli yağışın etkili olduğu il merkezindeki Mezitli, Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçelerindeki tüm okullarda eğitime bugün ara verilirken, vatandaşlar, sosyal medyada okulların geç tatil etmesine tepki gösterdi.

 

Belediye uyardı:
Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi de yaptığı uyarıyla, "Dün geceden beri etkisini gösteren sağanak nedeniyle oluşan olumsuz durumlardan etkilenmemek için vatandaşların gerekmedikçe evlerinden dışarı çıkmamaları önemle rica olunur" çağrısında bulundu.

 

Öte yandan, kentte eski sahil beldeleri Limonlu ve Kocahasanlı da deniz kıyısındaki parklar, dalga yüksekliğinin 5 metreyi geçmesi dolayısıyla su altında kaldı. Kocahasanlı sahil parkı yetkilisi Hasan Çetin, fırtınanın geceden bu yana devam ettiğini belirterek, "Fırtına dolayısıyla parkların bazı bölümlerini su bastı. Dalgalar yüksek ama şu an sıkıntımız yok. Fırtına daha artarsa da bilmiyorum ne olacak?" diye konuştu.

Yorumlar (0)