banner758

İzmir'de tefeci operasyonu:5 kişi tutuklandı!

İzmir'de, yüksek faizle borç verdikleri kişilere tehditle senet imzalattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 şüpheliden 5'i tutuklandı..

YAŞAM 18.03.2022, 18:44
İzmir'de tefeci operasyonu:5 kişi tutuklandı!

İzmir'de tefecilere yönelik uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin Bornova, Buca, Konak ve Ödemiş ilçelerindeki ikamet ve araçlarında özel harekat polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 13 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Yeniasır'ın haberine göre İzmir'de, yüksek faizle borç verdikleri kişilere tehditle senet imzalattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı şüphelilerin, acil nakit para arayışı içerisine giren ve tespiti yapılabilen 60 kişiyi yüksek faizle borçlandırdığı, sonra da tehditle imzalattıkları senetleri icraya verdikleri yönündeki şikayetler üzerine çalışma başlattı.

Uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin Bornova, Buca, Konak ve Ödemiş ilçelerindeki ikamet ve araçlarında özel harekat polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Yorumlar (0)