Güzellik salonunda korkunç olay

Doğum günü partisine hazırlık için güzellik merkezine giden 23 yaşındaki kadın, küçük köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden ısırılan genç kadın hayatının şokunu yaşadı.

YAŞAM 03.06.2021, 13:14
Güzellik salonunda korkunç olay

ABD'nin Georgia eyaletinden Kelsey Salmon, doğum günü hazırlıkları için güzellik salonunda kirpik bakımı yaptırırken küçük köpeğin üzerine atladığını ve ve yüzünü ısırdığını söyledi.

Neye uğradığını şaşıran Kelsey, köpeğin sağ göz kapağını çektiğini gördü ve hayatının şokunu yaşadı. İşletme sahibinin köpeğinin saldırısına uğrayan genç kadın, yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.

1.8 MİLYON KİŞİ İZLEDİ 


TikTok'ta saldırıyı anlatan Kelsey, köpeğin sağ göz kapağını kopardığını söyledi. Genç kadının kısa sürede viral olan şoke edici videosunu 1.8 milyon kişi izledi.

"Güzellik salonunda bir chihuahua vardı ve kirpiklerimi yaptırdıktan hemen sonra zıpladı ve yüzümü ısırdı. O kadar hızlı oldu ki ne kaptığını anlamadım."

SÖZLERİ ŞOKA UĞRATTI: "GÖZ KAPAĞINI DÜŞÜRDÜN! 


Chihuahua sıçradıktan sonra, kirpik teknisyeni Kelsey'nin gözündeki eksik parçayı yerden aldı ve ona şoke edici üç kelimeyi söyledi: "Göz kapağını düşürdün."

Panik içerisinde ne yapacağını bilemeyen Kelsey, acil servisi aradı ve göz kapağını yeniden takmak doğum gününde hastanede 15 saat geçirdi. Cerrahlar göz kapağını dikmek iki saat çalıştı.

İYİLEŞMESİ HAFTALAR SÜRECEK 
Kelsey, gözünün eski haline dönebilmesi için göz kapağının dikildiğini, ancak tamamen iyileşmesinin haftalar alacağını aktardı.

Şimdi genç kadının, yaranın enfeksiyon kapmamasını sağlamak için yoğun bir günlük bakım rutini var. Metal bir göz bandı takarak uyuyor ve annesinin yardımıyla kullanması gereken göz damlaları var.

Ayrıca Kelsey ve annesi, yaraya düzenli olarak buz uygulamak zorunda. Kelsey'nin ilk videosu 1,8 milyon izlenmeye ulaştı ve yüz binlerce TikTok kullanıcısı yara izlerin gösteren farklı videolar paylaşmasını istedi.

Kelsey'e geçmiş oldun mesajları gönderen binlerce sosyal medya kullanıcısının yanı sıra, güzellik salonuna dava açmasını önerenler de vardı.

Yorumlar (0)