banner773

Dünyaca ünlü markaların terzileri özel dikim günlerinde

Dünyaca ünlü sartorial markaları erkek moda tutkunlarıyla buluşturacağını açıklayan Beymen'in bugün başlayan özel dikim günleri, 16 Mart'a kadar devam edecek.

YAŞAM 11.02.2019, 14:36 11.02.2019, 14:36
Dünyaca ünlü markaların terzileri özel dikim günlerinde

Beymen 2019 İlkbahar Yaz Özel Dikim Günleri, İstanbul,  Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Antalya’da gerçekleşecek. Beymen  tarafından yapılan açıklamada, özel dikimin önde gelen dünya markalarının yanı sıra  Beymen Collection terzilerinin özel seanslarda randevu ile hizmet vereceği duyuruldu.

Bu hizmetten yararlanarak takım elbise, gömlek, pantolon ve smokin sipariş vermek isteyenler, Beymen mağazalarında, ofis veya evlerinde ölçüleri alındıktan sonra beğeni ve kişisel ihtiyaçlarına uygun kumaş ve model seçimi yaparak siparişlerini tamamlayabilecek. Kişiselleştirilmiş stili tercih edenlerin vazgeçilmezi olan özel dikim ürünler, tamamen kişinin zevki doğrultusunda, dünyaca ünlü erkek giyim markalarının merkezlerinde büyük bir özen ve el işçiliğiyle hazırlanarak teslim edilecek.

Marka yaptığı açıklamada, 2019 İlkbahar Yaz Özel Dikim Günleri'nin takvimine resmi internet sitelerinden ulaşılabileceğini bildirdi.

Yorumlar (0)