Cumhuriyet Kadınları Derneği:  Barış Pınarı Harekatı ve Mehmetçik'i selamlıyoruz

Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir Şubesi,Türk Milleti olarak, binlerce yıllık birlik beraberlik ve millet olma bilincine sahibiz. Diyarbakır analarının kurtuluş savaşımızın 100. yılında verdiği cevaplar ve ettiği mücadeleler, Fatma Seherlerin, Şerife Bacıların bıraktığı mirasın sağlam temeller üzerine kurulmuş olduğunun göstergesidir .Diyarbakır analarının başlattı bu mücadele iç cephede bütünlük sağlanmasında büyük öneme sahiptir, Mehmetçiğimize moral kaynağıdır.

YAŞAM 17.10.2019, 16:13
Cumhuriyet Kadınları Derneği:  Barış Pınarı Harekatı ve Mehmetçik'i selamlıyoruz

Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir Şubesi yayınladığı bir basın açıklaması ile Barış Pınarı Harekatı yapan Mehmetçiğe destek verdi.

İşte CKD İzmir Şubesi Başkanı Zuhal Of'un o açıklaması:


Bugün Mehmetçiğimiz Barış Pınar harekatı ile yüz yılın destanını yeniden yazıyor. ABD yıllardır vatanımıza ve komşularımıza yönelik emellerini gerçekleştirmek, kukla bir Kürdistan (ikinci İsrail) kurmak için  bu bölgeye piyonları aracıyla büyük acılar çektirdi. Kara gücüm dediği PKK, YPG ' yi besledi, büyüttü, eğitti ve silahlandırarak ülkemizin ve komşularımızın güvenliği için büyük tehdit haline getirdi. Barış Pınarı harekatı ile PKK, PYD ezilecek, ABD yenilecek, güvenliğimiz sağlanacaktır. Sadece ülkemiz için değil bütün insanlığı tehdit eden terörün beli kırılacaktır. Nasıl Yüz yıl önce emperyalizme karşı verdiğimiz kurtuluş savaşı mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olduysa Barış Pınarı harekatı da aynı etkiyi bırakacak, zalimlere karşı mazlumların zaferi olacaktır. Bizim anladığımız BARIŞ budur.


ABD'nin kalemli piyonlarının kara propaganda lekesi Mehmetçik’in üniformasını kirletemez. Türk Milletinin arkasında koskoca  bir tarih var, yedi düvele karşı verdiği ilk anti emperyalist kurtuluş savaşı deneyimi var. Dünyanın en barışçıl milletiyiz ama vatan bütünlüğümüze, milletimizin birliğine kast eden olursa onları "geldikleri gibi gönderir" kazdıkları hendeklere gömeriz.
Türk Kadını geçmişte olduğu gibi bugün de bölücü terör örgütüne baş kaldırarak bağımsızlığı ve geleceği için mücadele etmektedir. Bugün Diyarbakır Anneleri Çocuklarını kendi hain emellerini gerçekleştirmek için kirli dilleriyle kandırarak, dağa kaçıranlardan HDP Binası önünde toplanarak hesap soruyor. Çocuklarımızın nasıl terör örgütüne aileleirinin insiyatifi dışında eleman olarak katıldığı bir bir deşifre oluyor. 


Diyarbakır Anneleri şimdi:


" Evlatlarımıza Amerikan Uşaklığı yaptıramazsınız"


“Mehmetçike karşı çocuklarımızı savaştırısanız dünyayı başınıza yıkarız"


"Başlarım sizin Kürdistan davanıza" diyerek haykırıyor.


Diyarbakır anneleri ile birlikte biz de haykırıyoruz ve bu haykırış mehmetçik’e destek haykırışıdır. 


Türk Milleti olarak, binlerce yıllık birlik beraberlik ve millet olma bilincine sahibiz. Diyarbakır analarının kurtuluş savaşımızın 100. yılında verdiği cevaplar ve ettiği mücadeleler, Fatma Seherlerin, Şerife Bacıların bıraktığı mirasın sağlam temeller üzerine kurulmuş olduğunun göstergesidir .Diyarbakır analarının başlattı bu mücadele iç cephede bütünlük sağlanmasında büyük öneme sahiptir, Mehmetçiğimize moral kaynağıdır.


Batıdan kulağımıza fısıldanan sözde demokrasi, barış, kadın, hakları masallarına cevap olarak Biz Cumhuriyet Kadınları diyoruz ki: Biz biliriz işlerimizi, işimiz kimseden sorulmamıştır. Bizim başı dik, özgür yaşamamız  ancak ve ancak vatanımızın tam bağımsız olmasıyla sağlanır. PKK , YPG  ölümcül darbeyi yiyecektir. Mehmetcik’in başarısı dosta güven, düşmana korku salacak silahlarıyla girdikleri topraklardan zaferle çıkacaklardır.


Bir çift öküzünü vatan savunmasına vermiş, gerektiğinde kağnıların  önünde kendisi koşmuş Müdafai Vatan Cemiyeti kadınlarının torunlarıyız. Onların bize bıraktığı en önemli miras yüksek vatanseverlik bilincidir. Bu inançla ve kararlılıkla ak sütümüzle emzirdiğimiz evlatlarımızın vatan savunması yolları açık, kılıçları keskin olsun. Mustafa Kemal’in askerlerinin tertemiz alınlarından öpüyor, onurlu başlarını bağrımıza basıyoruz. 
Biz yüzyıl önce kararımızı verdik: “ Ne Mutlu Türküm diyene” diyerek. 
Selam olsun Mehmetçik’e
Yüreğimiz Mehmetçikle atıyor.
Zafer Türk Milletinindir. 
PKK ve YPG ezilecek Amerika yenilecek.

                                                                                                  
 

Yorumlar (0)