Cumhuriyet düşmanı imamdan Kurtuluş Savaşı için şok sözler: Keşke o gün savaşı kaybetseydik

Gaziantep’te bayram namazını kılmak için İyinacar Camii'sine giden vatandaşlar hutbe sırasında cami imamının ifadeleri ile şok yarattı.

YAŞAM 04.06.2019, 13:11
Cumhuriyet düşmanı imamdan Kurtuluş Savaşı için şok sözler: Keşke o gün savaşı kaybetseydik


Gaziantep’te İyinacar Cami imamı bayram hutbesinde söylediği sözlerle namaza gelen vatandaşların tepkisini çekti. İmam, Kurtuluş Savaşı ile ilgili "Şöyle kahramanlık yapılmış, böyle kahramanlık yapılmış. Yunanlıları denize döktüler. Nerde döktüler. Hepsi yalan, keşke o gün savaşı kaybetseydik, belki Osmanlı’yı daha sonra yeniden kurabilirdik” dedi.


Gaziantep’te bayram namazını kılmak için İyinacar Camiine gidenler hutbe sırasında cami imamının ifadeleri ile şok yaşadı.

Kurtuluş Savaşı'nda verilen bağımsızlık mücadelesi ile igili skandal ifadeler kullanan imam, “Kurtuluş mücadelesinde bizi kandırdılar. 1.İnönü’de şöyle zafer kazandılar, 2.İnönü’de şöyle zafer kazandılar. Sakarya’da şöyle zafer kazandılar. Şöyle kahramanlık yapılmış, böyle kahramanlık yapılmış. Yunanlıları denize döktüler. Nerde döktüler. Hepsi yalan, keşke o gün savaşı kaybetseydik, belki Osmanlı’yı daha sonra yeniden kurabilirdik” dedi.

Yorumlar (0)