Bir Demet Umut Derneği, ihtiyaç sahibi çocuklara destek için iftar yemeğinde bir araya geldi

Türkiye’nin doğu illerinde maddi yetersizliklere rağmen eğitimlerini sürdürmeye çalışan çocukların okul, araç, giyim ve burs gibi giderlerini karşılamak amacı ile yola çıkan Bir Demet Umut Derneği, iftar yemeği düzenledi.

YAŞAM 23.05.2019, 12:59 23.05.2019, 13:20
Bir Demet Umut Derneği, ihtiyaç sahibi çocuklara destek için iftar yemeğinde bir araya geldi


Bir Demet Umut Derneği Başkanı Mehmet Köymen’in ve dernek yöneticileri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli,  sponsorlarından Yücesoy Grubu Başkanı Yusuf Yücesoy, tv programcısı Selçuk Nur  ile birlikte birçok hayırsever katıldı.


Yemekte bir konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli şunları söyledi:

HAK YERİNİ BULACAK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Çok güzen insanlar burada. Başkasının derdini dert edinip onlara destek olmak için katkı sunmak için burada bulunuyorsunuz. Bu iyi ve güzel yüreğiniz hepinizin yüzünüze yansımış.Böyle güzel insanlarla birarada olduğum için bende çok mutluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ve önümüzde bir süreç var. Çocuklar, öğrenciler çok önemli. Eğitim çok önemli. Bir de ihtiyaç duyduğumuz şey adalet. Milletin oyları ile seçilen bir belediye başkanı.Bir zarfın içindeki dört oydan üçü geçerli sayılıp biri yok sayılıp hakkı yenilen bir belediye başkanının hakkını teslim etmek için önümüzde günler var. Ona hazırlanıyoruz. İnşallah adalet yerini bulacak, hak yerini bulacak ve her şey çok güzel olacak...

Yemekte, ihtiyaç sahibi çocuklara destek için 2 tablo ve bir takı açık arttırma ile satıldı. Yemeğin sonunda Ünlü modacı Mehmet Köymen'in "dolce vita" muhteşem defile gösterisi ile sonlandı.


Davetliler Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'ye büyük bir ilgi gösterdi.

Yorumlar (0)