AİLE ŞENLİĞİ FETHİYE'DE YAPILDI

Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde gerçekleşen etkinliklerde kurumlarda yaşayan, çalışanlar arasında etkinlikler düzenlendi.

YAŞAM 05.05.2019, 09:00 05.05.2019, 09:21
AİLE ŞENLİĞİ FETHİYE'DE YAPILDI

Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde gerçekleşen aile haftası etkinliklerine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu,İl Müdür Yardımcılarıı Seda Cesur, Kudret Gültaş,Osman Toprakçı,Fethiye SHM  Müdürü İsa Eseoğlu, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fevzi Koyunoğlu, Huzurevi Müdürü Adem Güngör ile diğer yetkililer katıldı. Havanın güneşli ve güzel olması nedeniyle etkinliklere Muğla, Köyceğiz ve Milas'taki kurumlarda konaklayanlar da katıldı. Aile haftası etkinlikleri kapsamında özel sporcular, huzurevi yaşayanları ve çocuk evleri konaklayanları arasında satranç şampiyonası düzenlendi. Satranç şampiyonasına 80'e yakın katılım gerçekleşirken, Fethiye'den Murat Çelik, Milas'tan Ebru Turgut ve Fethiye'den Faruk Ceydalı ilk 3 dereceyi paylaşırken, Fethiye'den 76 yaşındaki Fatih Bozdağ en yaşlı sporcu, Muğla'dan 9 yaşındaki Arda Bal da en küçük satranç sporcusu olarak dikkat çekti. SHM Merkezi eğitim danışmanı Tuncay Aybars öncülüğünde çocuklar ve gençler arasında çuval, halat çekme ve yumurta taşıma yarışmaları yapıldı. Çuval yarışı ile halat çekme ve yumurta taşıma yarışmalarında izleyenler kahkahalara boğulurken, gençler oyunlardan büyük keyif aldılar. Müzik eşliğinde bol bol oyun oynayan gençler, çok güzel bir gün geçirdiklerini söylediler.

 Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, ''Geleneksel olarak her yıl yaptığımız aile haftasını bu yıl Fethiye'de yapıyoruz. Engelsiz yaşam Merkezinde kurumlarımızdaki gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımızın aileleri ile birlikte güzel bir gün geçiriyoruz. Bakanlığımızın sloganı olan 'Biz büyük bir aileyiz' sloganını Fethiye'de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur da ''Çok güzel etkinlikler var. İlk kez katılıyorum. Tüm aile burada olmaktan mutluyuz'' dedi.

Etkinliklerden hoşlandıklarını söyleyen genç, yaşlı vatandaşlar da yetkililere teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)