ULAŞ KARASU ,AVCILAR İLÇE SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, 23 Haziran'da İstanbul'da tekrarlanmasına karar verilen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) CHP Grup Başkanlığı'nca Avcılar ilçe sorumlusu olarak görevlendirildi.

Vekil Haberleri 21.05.2019, 21:27
ULAŞ KARASU ,AVCILAR İLÇE SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hukuka ve demokrasiye aykırı kararıyla yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri 23 Haziran'da gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Türkiye Büyük CHP Genel Merkezi, seçim çalışmalarına milletvekillerinin etkin katılımı sağlamak amacıyla yeni bir çalışma düzeni oluşturdu. TBMM CHP Grup Başkanlığı'nca alınan karar doğrultusunda bir çok milletvekili İstanbul'da seçim çalışmasında görevlendirildi. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla duyurulan karara göre CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, İstanbul Avcılar İlçe Sorumlusu olarak görev yapacak.

İSTANBUL’DAKİ TÜM SİVASLILARLA BULUŞACAK

Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Avcılar ilçe sorumluluğunun yanı sıra İstanbul’un tüm ilçelerindeki Sivaslılarla buluşacak. Çeşitli STK temsilcileriyle bir araya gelecek olan Karasu, yoğun bir seçim programı geçirecek.

İstanbul halkının 31 Mart’ta kararını verdiğini ve Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Başkanı seçtiğini hatırlatan Karasu, ‘’Tüm engellemelere rağmen 23 Haziran’da da iradesini ortaya koyacak bir kez daha Ekrem İmamoğlu’nu Belediye Başkanı seçecektir. Hem İstanbul’da hem de tüm Türkiye’de her şey çok güzel olacak’’ dedi.

Yorumlar (0)