SÜLLÜ, KIRIKKALE'DE EKONOMİK KRİZİN ETKİLERİNİ İNCELEDİ

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından görevlendirildiği Kırıkkale’de ekonomik krizin yereldeki etkilerini incelemek üzere temaslarda bulundu.

Vekil Haberleri 28.12.2018, 14:36 28.12.2018, 14:36
SÜLLÜ, KIRIKKALE'DE EKONOMİK KRİZİN ETKİLERİNİ İNCELEDİ

CHP Genel Merkezi tarafından heyet başkanı olarak görevlendirildiği Kırıkkale’de ilk olarak CHP  İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Süllü, daha sonra Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal,  İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ ve parti örgütü eşliğinde Esnaf Sanatkârlar Odası, Türkiye Emekliler  Derneği, Türk Metal-İş Sendikası, Eğitim Sen, DİSK Şube Başkanlığı, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ticaret ve Sanayi Odaları, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti; esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Krizin, tüm ülkede olduğu gibi Kırıkkale’de de etkilerinin tam olarak hissedildiğini ve  iktidarın aldığı önlemlerin  yetersiz kaldığının anlaşıldığını söyleyen   Dr. Jale Nur Süllü “Genel Merkezimiz, milletvekillerimizi çeşitli illerde görevlendirerek yaşanan süreci sivil toplum kuruluşları, odalar, kooperatifler, sendikalar açısından değerlendiriyor. Krizin faturasının kesildiği tarafları dinlediğimiz ziyaretlerimizin sonucunda hazırlayacağımız raporları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimiz, kriz ile daha etkin mücadele önerileri için değerlendirecek. Yaptığımız görüşmelerde, krizin AKP iktidarının yanlış politikaları, üretim yerine tüketim ekonomisi, tarımsal üretimin bitirilmesi, plansızlık, paraya kolay ulaşılması ile aslında bizim olmayan paraların harcanması, rant çevrelerinin ön planda tutulması gibi gerekçelerle ortaya çıktığını herkes açık yüreklilikle ortaya koyuyor. Bizleri bu çalışmada ağırlayan Kırıkkale Milletvekilimiz Av. Ahmet Önal, İl Başkanımız Av. Onur Bozdağ ve ziyaret ettiğimiz tüm kuruluşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)