ŞOK MESAJ! İMAMOĞLU KARŞITI EYLEMİ YANDAŞ SENDİKA ORGANİZE ETMİŞ

“İBB personelinin Ekrem İmamoğlu’nu protesto ettiği” şeklinde sunulan eylemi, yandaş sendikanın organize ettiğini açıklayan CHP’li Mahmut Tanal’ın paylaştığı, İBB birim yöneticilerine yollanan mesajda, “Liderlik edin” deniliyor.

Vekil Haberleri 16.06.2019, 09:38
ŞOK MESAJ! İMAMOĞLU KARŞITI EYLEMİ YANDAŞ SENDİKA ORGANİZE ETMİŞ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki merkez binası önündeki ‘Ekrem İmamoğlu protestosu’, CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal’ın paylaştığı ‘Whatsapp mesajı’ belgesiyle farklı bir boyut kazandı. 

Twitter hesabından İBB önündeki Ekrem İmamoğlu karşıtı eylemin yandaş sendika tarafından organize edildiğini açıklayan Tanal, bu iddiasına dayanak olarak İBB personeline gönderilen bir Whatsapp mesajını gösterdi. 

Söz konusu mesajı paylaşan Tanal, belediye personelinin alet edildiği, çalışanların iradeleri dışında yönlendirildiği planlı bir tertibin varlığına dikkat çekti.

LİDERLİK EDİN!
CHP’li Mahmut Tanal’ın paylaştığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki birim yöneticilerine gönderildiği anlaşılan mesajdaki “Personelinizin katılımının sağlanması” ve “Liderlik etmeniz” ifadeleri dikkat çekiyor.

İŞTE İBB BİRİM YÖNETİCİLERİNE GÖNDERİLEN O MESAJ

Kamuoyunda İBB personelinin Ekrem İmamoğlu’na karşıymış algısı oluşturma amacı güdenlerin hazırlayıp birim yöneticilerine gönderdiği, CHP’li Mahmut Tanal’ın ulaştığı Whatsapp mesajı şöyle:

“Değerli arkadaşlar, İBB çalışanları olarak yaptığımız hizmetlerin belli gruplar tarafından itibarsızlaştırılması iftira ve yalan haberlerin yayılmasına karşı bugün Saraçhane havuzbaşında saat 15.30’da gönüllü personeller tarafından basına bir bildiri okunacaktır. Bu konuda hassasiyet gösteren tüm personelinizin katılımlarının sağlanmasını ve liderlik etmenizi arz ediyorum.”

Yorumlar (0)