banner773

Sinop’un Barış Gücü

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, yerel seçimlerin hemen sonrasında başlayan İstanbul seçimleri itirazı süreci ve TBMM çalışmalarının başlaması nedeniyle Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN ve belediye çalışanlarına ilk resmi ziyaretini bugün gerçekleştirdi.

Vekil Haberleri 26.04.2019, 16:45
Sinop’un Barış Gücü

Sinop Belediyesi mazbata ve devir teslim töreni programında İstanbul’da görevde olan CHP’li Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’ı bugün makamında ziyaret ederek; ‘Değerli kardeşim Barış Ayhan’ın mazbata töreninde fiilen yanında olamasam da manevi olarak bir yanım, tebrik ve takdirden buradaydı. Resmi buluşmamız geç oldu ama güç olmayacak, güçlü olacak.’ ifadelerinde bulundu.

Sinop’lu hemşerilerimizin kendinden emin ve kararlı adımları bizleri bir kez daha gururlandırdı diyen CHP’li Karadeniz; "Bu seçimlerde yalnızca halkımızın iradesi için değil, demokrasi ve hukukun gerekliliklerinin yerine getirilmesi için de ekstra mücadele ettik. Ülkemizin hak ettiği güzel günlere kavuşması için sevinçlerimizi, hayallerimizi, uykularımızı erteledik ve bu zorlu mücadelede en büyük desteği yine sizlerden aldık. Sinop’ta bizlere bu gururu yaşatan ve mücadelemizde yanımızda olan, destek veren tüm hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim. Siz değerli vatandaşlarımızın takdiriyle Belediye Başkanlığı görevini devralan Barış Ayhan kardeşimin huzur ve refah içinde, yorulmadan çalışacağına inanıyor ve başkanlığını bir kez daha canı gönülden kutluyorum. " dedi.

Yorumlar (0)