SASKİ’DE ATATÜRK LOGOSUNUN KALDIRILMASINA SAMSUN MİLLETVEKİLİ KEMAL ZEYBEK’TEN BÜYÜK TEPKİ

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; “Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (SASKİ)’den Atatürk Logolarının kaldırılmasına tepki gösterdi.

Vekil Haberleri 24.02.2020, 15:56
SASKİ’DE ATATÜRK LOGOSUNUN KALDIRILMASINA SAMSUN MİLLETVEKİLİ KEMAL ZEYBEK’TEN BÜYÜK TEPKİ

SASKİ, personelinin veya birkaç belediye yöneticisinin malı ve yeri değildir. SASKİ Samsun halkının mülküdür. Atatürk ülkemizin, devletimizin kurucusudur. Atatürk Samsun özelinde ve özünde çok önemli yere sahiptir. Atatürklü Logolarından rahatsız olanlar Atatürk karşıtı görüşlerini, tavırlarını bu şekilde dışarı vurma yöntemleri rahatsız edicidir. Görüşlerini dile getirme konusunda açık konuşsunlar. Kendilerine makam veren bu millet o makamı dar eder'' dedi.
Atatürk Logosu! SASKİ Büyükşehir Belediyesindeki görevli yöneticilerin bir yerlerinde rahatsızlık mı yarattı?
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Oturduğumuz yerin Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne borçlu olduğumuzu unutmayınız. SASKİ’den Atatürk Logolarının kaldırılması ile hazımsız düşüncelerini dışarıya vurmaya çalışıyorlar, gafletliğinizi açıkça söyleyin. SASKİ ‘de Atatürk amblemli logoyu kaldıran Samsun Büyükşehir Belediyesi yöneticilerini kınıyorum. Oturduğunuz kurumun varlığını Atatürk ve arkadaşlarına, kurtuluş mücadelesini verenlere borçlu olduğunuzu tekrar tekrar hatırlatırız.''

Yorumlar (0)