ŞANLIURFA VALİSİ ÇOCUKLARI REKLAM ETTİ, TANAL PİŞMAN ETTİ

CHP İstanbul Milletvekili Avukat Mahmut Tanal, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in, sosyal medyasından paylaştığı ‘Suruç'ta ihtiyaç sahibi 350 ailemiz ile yetim ve kimsesiz yavrularımıza giyim yardımı yaptık’ mesajına tepki gösterdi. Tanal, “Devletin Valisi’nin çocuklara kıyafet vermesi yardım değildir, sosyal bir haktır. Sosyal yardım yapılan aileleri bir Valinin ifşa etmesi incitici değil mi? İnsan onurunu rencide etmek değil mi? Asıl sorun insanları sosyal yardıma muhtaç eden zihniyet” dedi.

Vekil Haberleri 11.06.2018, 10:31 11.06.2018, 10:31
ŞANLIURFA VALİSİ ÇOCUKLARI REKLAM ETTİ, TANAL PİŞMAN ETTİ

CHP İstanbul Milletvekili Avukat Mahmut Tanal, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi. Şanlıurfa Valisi’nin, Suruç’ta çocuklara giysi yardımı yaptığını söyleyerek, çocuklarını fotoğraflarını sosyal medyasından paylaştı. Bu paylaşımın incitici olduğunu dile getiren Tanal, Vali Erin’e sosyal medyasından ‘Devletin Valisi’nin çocuklara kıyafet vermesi yardım değildir, sosyal bir haktır’ cevabını verdi. Bunun üzerine Vali Erin, paylaşımını sildi. Tekrar Paylaşım Yapan Erin’e Tanal’dan cevap gecikmedi. Tanal, Şanlıurfa Valisi Erin’e sosyal medyasından şu cevabı verdi:

“Biraz önce bunun yardım olmadığını sosyal bir hak olduğunu söyledim. O twiti sildiniz. Aynı şey tekrar yazdınız. Sosyal yardım yapılan aileleri bir valinin ifşa etmesi incitici değil mi? İnsan onurunu rencide etmek değil mi? Asıl sorun insanları sosyal yardıma muhtaç eden zihniyet!”

 

 

Yorumlar (0)