MÜZEYYEN ŞEVKİN'DEN DÜĞÜN TEŞEKKÜRÜ

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ve Nusret Şevkin çifti oğlu Ozan ile gelini Özlem’in mürüvetini görmenin heyecanını yaşadı

Vekil Haberleri 15.04.2019, 10:52
MÜZEYYEN ŞEVKİN'DEN DÜĞÜN TEŞEKKÜRÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ve Nusret Şevkin’in oğulları Ozan ile Meral ve Uğur Özdiker çiftinin kızı Özlem, dünya evine girdi. Adana Barosu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sade nikah töreni mutlu anları da beraberinde getirdi.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikah akdini Şevkin ve Özdiker ailesinin çocukları Ozan ve Özlem’le gerçekleştiren Zeydan Karalar, genç çiftlerin Atatürk’ün yolunda ilerlemelerini, Atatürkçü çocuklar yetiştirmelerini temenni etti.


KILIÇDAROĞLU, GENÇ ÇİFTİ KUTLADI

Genç çiftlerin nikah şahitleri ise CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut’un yanı sıra göreve ikinci kez seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çiçeği burnunda başkanlar; Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin tüm milletvekillerinin telgrafla kutladığı genç çiftin düğününün gerçekleştiği alan tam anlamıyla çiçek bahçesine dönüştü. 


ŞEVKİN’DEN TEŞEKKÜR

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Adana Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, 26. Dönem Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Erol Salman, Adana Valiliği İl Özel Kalem Müdürü Cumali Aydoğan, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ve TMMOB’ye bağlı odaların eski ve yeni Adana Şube Başkanları, CHP’nin tüm örgütleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan adayları, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin yanı sıra basın, iş, siyaset, sanat ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Düğün törenine katılan tüm misafirlere ve gerek telgraf, gerekse çiçeklerle düğünü renklendirenlere içtenlikle teşekkür eden Dr. Müzeyyen Şevkin, seçim süreci ve İstanbul’daki parti görevi nedeniyle düğünden bir gün önce Adana’ya gelebildiğini, bu nedenle nikah töreninde yer almasını istemesine rağmen ulaşamadığı partili-partisiz tüm insanlardan anlayış diledi.

Yorumlar (0)