"Mücadelemiz Yükseliyor!"

Hak, Hukuk, Adalet diyerek çıktığımız yürüyüşte Halkımız önce 31 Mart'ta, ardından 23 Haziran'da demokrasimize ve özgürlüklere sahip çıkmıştır.

Vekil Haberleri 25.06.2019, 10:41
"Mücadelemiz Yükseliyor!"

Millet İttifakının Adayı, İstanbul’un Seçilmiş Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu tekrarlanan seçimlerde rekor bir oy ve katılım oranıyla bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Sayın İmamoğlu'nun en yakınındaki adayla arasındaki oy farkı 806.426’dır. 
Halkımızın feraseti ve yılmaz iradesiyle diktatörlük ve tek adamlık düşü görenlerin, sandık tekmeleyenlerin hevesleri kursaklarında kalmıştır.
Bugün güneş Türkiyemiz üzerinde daha parlak doğmuştur.


Demokrasimiz kazanmıştır, 
Halkın iradesine ve egemenliğine gölge düşürmek isteyenlere Halkımız en güzel cevabı, sandıkta vermiştir.
Bu seçim sonuçlarının önemli siyasal sonuçları olması kaçınılmazdır. 
Hakça bölüşüm, hukukun üstünlüğü, özgürlükçü anayasa ve parlamenter sisteme dönüş yeni siyasal gündemin öncelikli maddeleridir. 
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile, Örgütümüzle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, Genel Merkezimizle ve Eşitlik, Özgürlük, Demokrasi, Barış ve Kardeşlik Mücadelesi Veren Halkımızla Birlikte altı ay süren bir kampanyayı geride bıraktık. Çok çalıştık ama hiç yorulmadık.
Yeni bir Türkiyenin kapısındayız. Bu kapıyı açıp, güzel günlere giden yolda yürümek için dünden daha umutlu, dünden daha hazır ve dünden daha istekliyiz.
Emeği geçen tüm dostlara ve yoldaşlara teşekkür ederim.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına bir kez daha seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyorum.
 Tüm Türkiye’ye hayırlı olsun. Her şey çok güzel oldu, adalet yerini buldu, her şey daha da güzel olacak!
Teşekkürler Ekrem İmamoğlu,
Teşekkürler İstanbul,
Teşekkürler Türkiye..

Yorumlar (0)