MEHMET GÖKER'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yılını kutluyoruz. Türk Kurtuluş Savaşının en önemli dönüm noktalarından biri olan Büyük taarruz Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Başkomutanlığında 26 Ağustos 1922'de başlamış, düşman mevzileri ele geçirilmiş ve 30 Ağustos'ta çember içine alınarak yok edilmiştir.

Vekil Haberleri 29.08.2019, 11:21
MEHMET GÖKER'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

. 30 Ağustos, emperyalizmin kanlı dişleri arasında sıkışıp kalmış mazlum milletlere bir umut ışığı olmuş ve dalga dalga tüm dünyaya yayılmıştır.

30 Ağustos, bir ulusun Anka kuşu misali küllerden doğuşuna bütün dünyanın tanıklık ettiği en önemli savaşlarımızdan biridir. Anadolu’nun gönülleri vatan aşkıyla dolu evlatlarının yüreklerinde çakan ilk kıvılcımlar o günlerde alevlenmiş ve bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Bu duygularla, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu büyük zaferi bize armağan eden kurtuluş ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanı için canlarını bir saniye bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

                                                                          

Yorumlar (0)