Meclis’in 99. yılı kutlamalarına Eskişehirli çocuklar damgasını vurdu

Eskişehirli şehit Hüseyin Uluçeşme’nin kızı Bulem ile birlikte Eskişehirli engelli çocuklar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılı kutlamalarını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Meclis’te geçirdi.

Vekil Haberleri 23.04.2019, 14:37
Meclis’in 99. yılı kutlamalarına Eskişehirli çocuklar damgasını vurdu

Eskişehirli şehit Hüseyin Uluçeşme’nin kızı Bulem ile birlikte Eskişehirli engelli çocuklar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılı kutlamalarını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Meclis’te geçirdi. CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile birlikte Meclis’i gezen çocuklar daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, koltuğunu 23 Nisan için Eskişehirli çocuklara devretti. 

2013 yılında yaşanan helikopter kazasında şehit düşen Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme’nin kızı Bulem  ve ailesi ile birlikte Eskişehirli engelli çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Çocuklar, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile birlikte; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine hediye ettiği bayramı, ulusal bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde geçirdi.

Eskişehirli şehit kızı Bulem, milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, koltuğunu 23 Nisan için Bulem’e devretti.

ÇOCUKLAR GENEL KURUL’DA

Eskişehirli engelli çocuklar da Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti ve çocuk bayramı nedeniyle CHP Genel Başkanı koltuğuna oturdu.  Çocuklar, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı oturumunu da genel kurul salonunda takip etti.

Yorumlar (0)