banner773

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Romanyalı gazetecileri ağırladı

Marmaris Belediyesi, ilçenin tanıtımını yerinde yapmak üzere yabancı basın gruplarını ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İçmeler Hizmet Binası’nda Romanyalı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vekil Haberleri 17.06.2021, 17:47 17.06.2021, 17:51
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Romanyalı gazetecileri ağırladı

Romanyalı basın mensupları Marmaris ve çevresini yakından tanımak için ilçeye geldi. Televizyon, gazete ve dergilerde görev yapan basın grubu programları kapsamında Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı da ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı. Ziyarette gruba Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Ali Kırlı da eşlik etti. Ziyaretin konusu Marmaris, turizm ve pandemi dönemi oldu. Romanyalı basın mensupları, ilçeye tatile gelmek isteyen turistler için Oktay’a önerilerini sordu. Oktay da Marmaris’in yeşil ve maviyi buluşturan nadir turizm ilçelerinden biri olduğunu belirtti, hem dinlenmek hem de eğlenmek için birçok seçenek sunduğunu söyledi.

Salgın döneminin nasıl geçtiğini ve yapılan çalışmaları da soran yabancı basın mensuplarına Oktay, belediyenin esnaflara, müzisyenlere ve zor durumdaki vatandaşlara verdiği destekten ve tarımsal çalışmalardan bahsetti. Yabancı konuklar Marmaris Belediyesi Haber Bülteni’ne de ilgi gösterdi. Heyet izlenimlerini çalıştıkları yazılı ve görsel medyada yaptıkları haberlerle Romanyalılarla paylaşarak, Marmaris ve çevresini tanıtacaklar.

Yorumlar (0)