Konyaaltı Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz çorba

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Pınarbaşı Mahallesinde hizmete açılan Gençlik Lokalinde ücretsiz çay ve çorba ikram ettiklerini belirterek, öğrencilere ekonomik anlamda destek olduklarını söyledi.

Vekil Haberleri 09.01.2020, 09:49
Konyaaltı Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz çorba

Akdeniz Üniversitesi'nin güney sınır komşusu olan Pınarbaşı Mahallesi'nde hizmet veren Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokali, öğrencilerden büyük ilgi görüyor. 200 kişilik kafeterya ve 100 kişilik bahçe oturma alanıyla toplum 300 kişi kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokalinde, günün her saati ücretsiz çay ve çorba ikram ediliyor.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ÇORBA


Vaktinin çoğunu Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokalinde ders çalışarak geçirdiğini belirten üniversite hazırlık öğrencisi Bilal Salma, ücretsiz çay ve çorba ikramının ekonomik destek olduğunu kaydetti. “Sessiz olması ve diğer imkanlarıyla biz öğrencilerin tercihi” diyen Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Merve Cengiz ise özellikle çorba ikramının kendilerini büyük bir külfetten kurtardığını söyledi. Merve Cengiz, öğrencilere böyle bir imkan tanıdığı için Başkan Semih Esen’e teşekkür etti.

Yorumlar (0)