KEMAL ZEYBEK'İN YOĞUN GÜNÜ

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; 17 Mart 2019 günün programdan, programakoştu. CHP Atakum İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı ve partililerle sohbetlerde bulundu.

Vekil Haberleri 18.03.2019, 11:36 18.03.2019, 11:36
KEMAL ZEYBEK'İN YOĞUN GÜNÜ

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; 17 Mart 2019 günün programdan, programa koştu. CHP Atakum İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı ve partililerle sohbetlerde bulundu. Kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisinde çeşitli kademelerde yöneticilik yapmış olanlar ve çok sayıda partiliyle birlikte Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci ’de katıldılar. Kahvaltı sıcak sohbetler ve gelecek programları yapılarak tamamlandı.

KÜLTÜRLERİN YAŞATILMASI ÖNEMLİDİR

Samsun Çerkes Derneğinin, düzenlemiş olduğu Kermese katılan Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; sıcak sohbetlerinde, ülkemizin renk ve değerlerinin yaşatılması için gösterdiğiniz çabalardan dolayı dernek yönetimini kutluyorum. Burada bizlere ikram ettiğiniz Çerkeslerin gelenek yemekleri tattık, motifleri ve kültürlerini tanıma fırsatı bulduk, bu kültürün unutulmadan gelecek kuşaklara aktarılmasında önemli bir görev üstlenmişiniz! Bu önemli görevleri yerine getiren yönetici ve gönüllüleri kutluyorum.
Zeybek, Atakum da Murat Aslan’ a ait” MA” Mimarlık Proje Tasarım Bürosunun açılışına katıldı ve çalışmalarında başarılar ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

ZEYBEK; YILPORT SAMSUN SPOR ZORU BAŞARDI

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Yılport Samsun Spor- Bayrampaşa Spor futbol maçında heyecanlı dakikalar yaşadı. Yılport Samsun Spordan bir futbolcunun kırmızı kart görmesine rağmen maçın 90 ve ilave dakikalarında 2-0 galip gelmesiyle rahatladı. Zorda
olsa Yılport Samsun Sporun futbolcuları ve teknik heyeti bu maçı galibiyetle kapatması İlimiz için çok önemlidir. Şampiyonluk yolunda 3 Puanı Yılport Samsun Spor hanesine yazdıran; futbolcuları, teknik heyeti ve Yılport Samsun Spor yönetimini kutluyorum.

ZEYBEK;” ÜLKE İYİ YÖNETİLMİYOR”

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Millet ittifakının İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesinde atığı Seçim İrtibat Bürosunun açılışında konuştu. 17 yıldır iktidarda bulunanlar ülkemizi doğru yönetemediği açık ve net olarak ortadadır. Uzun süredir ülkeyi yöneten iktidarın söyleyecek sözü ve vereceği vaatlerin inandırıcılığı kalmamıştır. İktidarın Belediye Başkan adayları; şimdiye kadar sanki belediyeleri muhalefet yönetiyormuş da” şimdi yetki verin Samsun’u uçuracağız gibi vaatlerle seçmeni aldatmanın
çabasındalar”. Bu iktidara bir ihtar çekmek seçmenlerin görevidir, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde mutlaka gereğini yapacaklarına inanıyorum. Samsun Büyükşehir, İlkadım ve diğer ilçelerde, Millet ittifakının adaylarına destek vermenizi bekliyorum. Millet ittifakının adayları yaptıkları işlerde mutlaka Millete hesap verecekleri gibi yaptıkları işlerde de ortak
aklı ön planda tutacaklardır. Oylarınızla Millet İttifakının adaylarına destek olun pişman olmayacaksınız. Bireyin çıkarları yerine toplumun çıkarlarını ön planda tutacağız ve Milletimize hesap vereceğiz.

Yorumlar (0)