banner758

KEMAL ZEYBEK:DEVLETLER HALK İÇİNDİR!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Toplumun geniş kesimlerini ilgilendiren yasaların bir an önce çıkarılması gerekmektedir. Bu yasaları çıkarmadan TBMM’nin tatile girmesi doğru değildir.

Vekil Haberleri 18.07.2019, 12:49
KEMAL ZEYBEK:DEVLETLER HALK İÇİNDİR!

Zeybek; yönetimi elinde bulunduranlar unutmasınlar 24 Haziran seçimlerinden önce; emeklilikte yaşa takılanlar, 3600 ek gösterge bekleyen polisler, öğretmenler, hemşireler ve din görevlilerine verilen sözlerin yerine getirilmesi için TBMM’nin yasama faaliyetlerine devam etmesi gerekmektedir. Taşerondan kadroya geçirilen işçiler, emekliler ve düşük ücret karşılığı çalışanların durumlarının iyileştirilmesi için TBMM’nin düzenleme çalışmaları yapması, işsizliğe ve işsizlerin sorunlarına çözüm, çare bulabilmesi beklenmektedir.

ÜRETİM ZENGİNLİKTİR

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Büyük sıkıntılar içerisinde üretimfaaliyetlerinisürdüren çiftçilerin ürünlerinin değerini bulması, pazarlanması için ve üretimde mazot, gübre, zirai ilaç destekleri yüksek oranda verilmelidir.  Bu destekler ülke kalkınmasının en önemli yatırımlarıdır.  Esnaf, sanatkâr vesanayicilerimizde büyük ekonomik sıkıntılar içerisindedir.  Ülkeyi yönetenlerin, popülist politikaları sonucunda krizin etkileri derinden hissedilmeye başlanmıştır. Ülkemizde krizi hissetmeyen saray ve çevresidir. Tek adam yönetiminin ülkemizi getirdiği durum ortadadır,  bu yönetim anlayışından vazgeçilerek ortak akıl devreye sokulmalıdır.

     Zeybek; Ülkeyi uzun süredir yöneten iktidarın olumsuz ekonomik politikaları yüzünden; toplumun bütün kesimleri Cumhuriyet döneminin en sıkıntılı günlerini yaşamaktadır. Bu olumsuz koşulları düzeltmek, geleceği yeniden yaşatmak, üretilen ürünlerin giderlerinin desteklerinin artırılmasıiçin yönetenlerin ekonomik politikalarını değiştirmesi gerekir. İktidarın üretimi destekleyen politikalarına gerekli destekleri vereceğimizi ifade ederken! Buradan üretimlere destek olacağımızı duyurmak istiyoruz.

Yorumlar (0)