İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş: Vatandaş İşini Aşını Suriyelilere Kaptırma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Meclis’te yaptığı konuşmada, Kayseri’de Suriyeli probleminin giderek arttığına dikkat çekerek, “Hemşehrilerimiz sürekli şikâyet hâlindeler, Suriyelilerden ve yarattıkları asayiş olaylarından çok rahatsız ve huzursuzlar” dedi. Ataş, “İşsizlikle mücadele eden Kayserili işini ve aşını Suriyelilere kaptırma tehlikesiyle karşı karşıyadır” sözleriyle de dikkat çekti.

Vekil Haberleri 24.06.2021, 12:28 24.06.2021, 12:43
İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş: Vatandaş İşini Aşını Suriyelilere Kaptırma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) vatandaşın sorunlarını gündeme taşımaya ve iktidara çözüm çağrısı yapmaya devam ediyor. Ataş, bu kez de Suriyeliler konusunu gündeme taşıdı ve vatandaşın bu konuda huzursuz olduğunu dile getirdi.

KAYSERİ’DE SURİYELİ PROBLEMİ GİDEREK ARTIYOR

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Meclis’te konuyla ilgili söz alarak, şu ifadeleri kullandı: Kayseri’de Suriyeli problemi giderek artıyor. Hemşehrilerimiz sürekli şikâyet hâlindeler, Suriyelilerden ve yarattıkları asayiş olaylarından çok rahatsız ve huzursuzlar. Yoksulluk ve açlıkla boğuşan hemşehrilerimiz bu yükü daha fazla taşımak istemiyor. Zamanında geçici olarak geldiği söylenen Suriyelilere özel okullar yapılmakta, çıraklık ve mesleki eğitim projeleriyle Suriyeliler şehrimizde kalıcı hâle getirilmeye çalışılmaktadır. İşsizlikle mücadele eden Kayserili işini ve aşını Suriyelilere kaptırma tehlikesiyle karşı karşıyadır. 80 bin Suriyeliye ev sahipliği yapan huzur şehri Kayseri’de Suriyeli sorununu çözmeye yönelik gerekli adımlar iktidar tarafından bir an önce atılmalı, vatandaşlarımızın ve şehrimizin huzuru ve güvenliği sağlanmalıdır.

Yorumlar (0)