İYİ PARTİLİ YOKUŞ: ARTIK İKTİDARDA DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “Artık Türk milletinin makus talihini yenecek, Büyük Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkaracak iktidar gelecek. Artık bir değişim zamanı gelmiş ve geçmektedir. Bu değişimi biz gerçekleştireceğiz. Biz buna inanıyoruz.” dedi.

Vekil Haberleri 28.11.2022, 16:27 28.11.2022, 16:28
İYİ PARTİLİ YOKUŞ:  ARTIK İKTİDARDA DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ


İYİ Parti Sivas Merkez İlçe 3’üncü olağan genel kuruluna katılan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, partililere hitap etti. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongrede Yokuş, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
TÜRK MİLLETİNİN UMUDU OLDUK
5 yıl önce kurulan İYİ Parti’ye olan güvenin büyümeye devam ettiğini belirten Milletvekili Yokuş, “Türk milletinin en mutsuz olduğu dönemlerde her zaman bir ümit vardır anlayışıyla biz İYİ’ler Türk milletinin umudu olduk. Bugün geldiğimiz noktada çok şükür ki ülkemizi yönetecek kadrolarımız hazır. Heyecanımız ve tecrübemiz var. Tek eksiğimiz yetkimiz. Allah’ın izni ve milletimizin teveccühüyle önümüzdeki seçimlerde yaklaşık 7 ay sonra inşallah Türk devletini İYİ’ler yönetecektir.
TEMİZ BİR SİYASET GELECEK
Artık iktidarda değişime ihtiyaç olduğunu bu değişimi de İYİ Parti kadrolarının yapacağını ifade eden Yokuş, “Sivas’ta elini sıkmadığımız, gönlünü almadığımız hiçbir kardeşimizi bırakmayacağız. Ayrım yapmadan kimseyi ötekileştirmeden 85 milyon bir ve bütün görerek kardeşlik hukukumuzu yükseltmeye devam edeceğiz. Biz İYİ’ler olarak ayrıştırmaya gelmiyoruz, bütünleştirmeye geliyoruz. Biz İYİ’ler olarak birlikte yaşamak için milletimizi kucaklamaya geliyoruz. Biz İYİ’ler olarak insanımızı her şeyin merkezine oturtarak, Allah’ın bir emaneti olarak görerek onlara hizmet etmeye geliyoruz.  20 yıldır ne çekildiğini iyi biliyorsunuz. Hep öteki muamelesi gördünüz. Hep sizlere şaşı bakan bir iktidar vardı. Devlete girerken evlatlarımızı ayırdılar. Yurda girerken ayırdılar. İşe girerken her şeyde ayırdılar. Çünkü ruhlarında ayrımcılık vardı. Ruhlarında insana sevgi yoktu ve hala da utanmadan, sıkılmadan ayırmaya devam ediyorlar. Ama milletimiz artık biliyor ki bu kirli siyaset gidecek, temiz bir siyaset gelecek. Hak, hukuk, adalet, liyakat diyen siyaset gelecek. Artık Türk milletinin makus talihini yenecek, Büyük Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkaracak iktidar gelecek. Artık bir değişim zamanı gelmiş ve geçmektedir. Bu değişimi biz gerçekleştireceğiz. Biz buna inanıyoruz. Heyecandan da görüyorum ki başaracağız. Başarmak zorundayız. Eğer bu ülkede gençlerin yüzde 75’i-80’i ülkesinde hayat kuramıyorsa, yurt dışına gitmek ve başka bir ülkede yaşamak için hayal kuruyorsa bunun günahı ve vebali 20 yıldır bu ülkeyi yönetenlerindir. Ülkeyi yönetenlerin en büyük utancı budur. Bu utanç iktidarını, ucube sistemi inşallah alaşağı edeceğiz. Gençlerin kendi ülkelerinde hayal kurmalarını sağlayacağız. Bunun için çok az kaldı.” diye konuştu.
YALANLARIYLA MİLLETİ KANDIRAMAYACAKLAR
Faiz sebep, enflasyon sonuç diyerek bir yılda ülkeyi mevcut iktidarın yoksullaştırdığını söyleyen Yokuş, “Geçim sıkıntısına girmeyen ne emeklimiz kaldı, ne memurumuz, ne küçük esnafımız, ne çiftçimiz ne işçimiz kaldı. Sadece AK Parti yandaşı bir avuç zengin dışında herkes bu ülkede mağdur, herkes perişan, herkes geçim derdinde. Merkez Bankası faizini indiriyoruz diyorlar ama vatandaşın bankadan aldığı faiz merkez bankasının faizinin üç katı kim kimi kandırıyor acaba, faizi ortadan kaldırıyoruz diyorlar faizle yönetilen bankalar 10 ayda yüzde 400 kar ediyorlar. Faize karşıyız yalanının arkasına sığınıyorlar borcumuzdan daha fazla faiz öder hale geldik. Anaparamızdan daha fazla devlet bütçesinde faiz ödüyoruz. Bu ucube sistemi kuranlar, yalanlarıyla hala bu milleti kandıracaklarını zannediyorlar. Artık kimse bu yalanlara, pembe tablolara inanmıyor. Çünkü çiftçi, işçi, memur, vatandaş yaşadığı hayatı görüyor. “ şeklinde konuştu.

Image URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/ad/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1Click-Through URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/jump/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1
Yorumlar (0)