İYİ Partili Ataş: İktidar kaşıkla verip, vatandaştan kepçe kepçe almaya devam ediyor

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, elektriğe gelen zamma tepki gösterdi. Vatandaşın geçim sıkıntısına dikkat çeken Ataş, yapılan art arda zamlarla geçim sıkıntısının daha da arttığını dile getirdi.

Vekil Haberleri 01.10.2020, 16:25
İYİ Partili Ataş: İktidar kaşıkla verip, vatandaştan kepçe kepçe almaya devam ediyor

Ataş, “Geçim sıkıntısı sebebiyle faturasını ödeyemeyen milyonlarca vatandaşımız varken; elektriğe bugün yine yüzde 5.75 oranında zam yapıldı. İki yılda yapılan zam yüzde 72'yi geçti. Sadece bu yıl doğalgaza yapılan zam yüzde 35’i geçti. Çalışanın ve emeklinin maaşına ise 3-5 kuruş enflasyon farkı veriliyor. Bu millet bu yapılanları unutmaz. Günü geldiğinde hesabı keser” dedi.

AKP  DÖNEMİNDE Y’LER AZALACAĞINA SAYILARI DAHA DA ARTTI

AKP iktidarının kaşıkla verip, vatandaştan kepçe kepçe almaya devam ettiğini kaydeden Ataş, “Yanlış politikalarının faturasını yine vatandaşa kesiyorlar. Kendileri ve yandaşları lüks içinde yaşarken, vatandaşı yoksulluğa mahkûm ediyorlar. Her zaman dediğimiz gibi bir kez daha söylüyoruz. Yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele sözü verdiler, yani 3Y vaadiyle iktidara geldiler, ama 3 Y ile de gidecekler. Çünkü bu iktidar döneminde Y’ler azalacağına sayıları daha da arttı. Zamanı gelince bu iktidara sandıkta cevabı millet verecek. Millet artık yalanlara inanmıyor ve hakkımı yedirmem diyor. ‘Bu kardeşinize desteği verin, faizle, onla, bunla nasıl uğraşılır görün’ diyenlere inanmıyor. Kayseri’de de  ‘Kalkınma Sarız’da başlayacak’ diyenlere inanmıyor. ‘Uçuyoruz, kaçıyoruz, sıçrıyoruz, büyüyoruz’ diyenlere inanmıyor.  Çünkü uçan da, kaçan da, büyüyen de ortada.” şeklinde konuştu.

 MİLLET İÇİN MEMLEKET İÇİN…

 Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yeni yasama yılı nedeniyle  de açıklama yaptı. Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Ataş, “TBMM'nin 27. Dönem 4. yasama yılına başlıyoruz. Yeni Yasama Yılı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Millet için memleket için hayırlı olacak çalışmalar yapacağımız bir yasama yılı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)