İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ PARTİ İL BİNASINDA BAYRAMLAŞTI

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partilileri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Herkesin bayramını kutlayan Ataş, İYİ Parti olarak kısa zamanda ülkede çok şeyi başardıklarını ifade ederek, “Türkiye’de bir şeyler değişmeye başladı. Bunun öncüsü de İYİ Parti’dir. Bizim amacımız ülkemizin, insanlarımız iyi olmasıdır” dedi.

Vekil Haberleri 14.08.2019, 15:09
İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ PARTİ İL BİNASINDA BAYRAMLAŞTI

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinin il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Burada partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ataş, bayramlarım birlik, dostluk ve sevgi günleri olduğuna dikkat çekti.

“KISA SÜREDE BİRÇOK ŞEYİ BAŞARDIK”

Herkesin bayramını kutlayan Ataş, İYİ Parti ile birlikte ülkede kötü giden tablonun değişmeye başladığını ifade etti. “Amacımız demokrasinin en üst seviyede olduğu bir parti olmak” diyen Ataş, bunu kongrelerde  de ortaya koyduklarını belirtti. Ataş, “Bayramlar, bayram gibi olsun istiyoruz. 2,5 yıllık süre sürecin ardından 1,5 yıllık parti olarak çok iyi yolda olduğumuzu gösterdik. Kısa sürede birçok şeyi başardık, gerçekleştirdik. İyi yolda ilerliyoruz. Kayseri’de de çok güçlü olacağız. Demokrasinin güçlü olduğu bir parti olmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda gayret gösteriyoruz. Her kongremizde de bunu yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

“İLÇE VE İL KONGRELERİMİZ DE DÜĞÜN HAVASINDA GEÇECEK”

Meclis’te yoğun tempoda çalıştıklarını ve daha sonra bazı yurt dışı ziyaretleri gerçekleştirdiklerini anlatan Ataş, bundan sonraki süreçte yaklaşık 1,5 ay sürekli Kayseri’de olacağını belirterek, “Bu süreçte ziyaretler gerçekleştirip, Kayserimiz de bir arada olacağız. Sizleri dinleyeceğiz, çözüm önerilerinizi dinleyeceğiz. Vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. 8-9 ay sonra da kongre sürecimiz başlıyor. İlçe kongrelerimizi ve ardından il kongremizi yapacağız. Düğün havasında geçecek ve daha da güçleneceğiz.” şeklinde konuştu.

“İYİ PARTİ İLE ARTIK ÜLKEDE BİR ŞEYLER DEĞİŞTİ VE GÜZEL ŞEYLER OLMAYA BAŞLADI”

“İYİ Parti ile artık ülkede bir şeyler değişti ve güzel şeyler olmaya başladı” diyen Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, bunun öncüsünün de İYİ Parti olduğunu söyledi. Ataş, şunları söyledi,  “İYİ Parti kısa sürece çok şey başardı. Ülkede iyi şeylerin olmasına vesile oldu. Çok önemli kazanımlar elde ettik. İYİ Parti’nin kuruluş amacı da buydu. Ülkede bir şeylerin değişmesi, iyi insanların iş başına gelmesi, vatandaşın, ülkenin iyi olmasıydı. Zaten önemli olan ülkenin iyi olması. İYİ Parti bunu sizlerle, vatandaşlarımızın desteği ile başardı. Artık daha güzel günler bizi bekliyor. Bu kapsamda bizler de çok çalışacağız. Birlikte nice huzurlu bayramlara kavuşacağız. Allah ağız tadıyla nice bayramlara kavuştursun. Herkesin bayramını kutluyorum”

Yorumlar (0)