İSMAİL ATAKAN ÜNVER:ÇOKÇA ÜRETİP HAKÇA BÖLÜŞECEĞİZ

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ziyaretlere aralıksız devam ediyor.

Vekil Haberleri 15.03.2019, 14:00 15.03.2019, 14:00
İSMAİL ATAKAN ÜNVER:ÇOKÇA ÜRETİP HAKÇA BÖLÜŞECEĞİZ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında köyleri ve kasabaları gezen, vatandaşların sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver bu kez Seyithasan, Ağaçyurdu (Buyuntu), Kozlubucak, Değirmenbaşı (Erbişim), Bademli (Bayamlı) ve Cerit köylerini ziyaret etti. Beraberindeki İl Başkanı Kadir Ergin, İl Genel Meclisi Adayları Sami Sesal ve Hasan Ehliz ile birlikte hemşehrilerinden 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Ünver, “Mevcut iktidarın aksine, milletimiz yetkiyi bize verdiğinde çokça üretip, hakça bölüşeceğiz.” dedi.

 

Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden; köylünün, çiftçinin, hayvan üreticisinin sıkıntılarını dinleyen CHP Karaman Milletvekili Ünver, yurdun her bir köşesinde aynı şikayetleri duymanın kaçınılmaz olduğunu söyledi. İktidar partisinin siyasal sorunlar altında ezilerek ekonomik zayıflamanın önüne geçemediğini ifade eden Ünver: “Ekonomik ve sosyal göstergeler itibariyle Türkiye, hızla krizlerle boğuşan gelişememiş ülkeler kategorisine sürüklenmektedir. Ülkemizin ihtiyacı olan, akılcı bir kalkınma hedefi, akılcı sosyal ve siyasal politikalar, çokça üretim ve hakça bölüşümdür. Hedefimiz halkımızın refah, özgüven ve huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye’yi inşa etmektir. Bu coğrafyanın yokluk içinde aydın insanlar yetiştiren bu fakir topraklarında, yoksulluğu mutlaka yeneceğiz. Önümüzdeki yerel seçimler, refah için atılacak olan ilk adımdır. Bu adımı milletimizle omuz omuza atacağız.” diye konuştu.

Yorumlar (0)