İmranlı-Karacaören yolunu inceleyen CHP’li Karasu’dan AKP vekillerine çağrı

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, birçok kazaya neden olan İmranlı-Karacaören yolunda incelemelerde bulundu.

Vekil Haberleri 20.05.2020, 14:58
İmranlı-Karacaören yolunu inceleyen CHP’li Karasu’dan AKP vekillerine çağrı

İmranlı’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren ve koronavirüs salgını nedeniyle ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karasu, ziyaretlerin ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Timur Kılıç ve bölge muhtarları ile sorunlu hale gelen İmranlı-Karacaören yolunun son halini gözler önüne serdi.

6 ay önce yapılan yolun eski halinden daha kötü duruma geldiğini kaydeden Karasu, ‘’Vatandaşların vergisiyle yandaş müteahhitlere yaptırılan yol, 6 ay içinde kullanılmaz hale geldi. Bu güzergahta vatandaşlarımızın seyir güvenliği yok. 50 köyü birbirine bağlayan yolda birçok kaza meydana geliyor’’ dedi.

İKTİDAR VEKİLLERİNE ÇAĞRI

28 kilometrelik yolun kış şartlarında daha da tehlikeli hale geldiğini vurgulayan Karasu, ‘’AKP’li her milletvekili konuşmaya başladığında söze ‘yol yaptık’ diyerek başlıyor. Gelsinler yaptıkları yola bir baksınlar. AKP’nin Sivas Milletvekilleri sesleniyorum: Gelin bu yolu inceleyin, bu yolun hesabını sorun. Sivas’la ilgili ‘yatırım yaptık’ diyenler yaptıkları yatırımın akıbetini kontrol etsinler’’ dedi.

Konuyu Meclis gündemine de taşıyacağını açıklayan Karasu, ‘’Bu yolla ilgili kimden hangi hesabı sormamız gerekiyorsa soracağız’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)