HAYDAR AKAR'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında, 26 Ağustos 1922 Cumartesi günü başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da ulaşılan zaferle tamamlandı.

Vekil Haberleri 29.08.2019, 10:49 29.08.2019, 10:42
HAYDAR AKAR'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Kahraman Ordumuz, vatanımızın ve milletimizin içinde bulunduğu zor koşullarda milletimizle kenetlenerek, ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihe yazılan 30 Ağustos Zaferimiz, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni müjdeleyen en büyük kazanımımızdır. Tarihte eşine az rastlanır kahramanlık destanımız 30 Ağustos Zaferimiz milletimizin geleceğini etkileyen çok önemli bir dönüm noktasıdır.

Dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyetimize, birlik ve beraberliğimize saldıranlar bilmelidirler ki; 97 yıl önce nasıl büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele ettiysek, bugün de aynı azim ve kararlılığa sahibiz. Ülkemizin aydınlık yarınlara taşınabilmesi ve devletimizin dünyadaki yerini güçlü bir şekilde alabilmesi için Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine bağlı kalınarak, demokrasi ve özgürlüklerin genişletilmesi kaçınılmaz tek yoldur. Ülkemizin siyasi çıkar çatışmalarına veya çekişmelere değil, kardeşliğe ve adalete ihtiyacı olduğu şüphesizdir

 Bu duygu ve düşüncelerle, başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

                                                                      

                                                                                                          Haydar AKAR

                                                                                                          Kocaeli Milletvekili

Yorumlar (0)