Gürer: 'CHP demek; hizmet demektir, huzur demektir'

CHP Milletvekili Gürer; Niğde Merkez, Bor, Bahçeli ve Kemerhisar’da seçim çalışmalarına katıldı

Vekil Haberleri 06.03.2019, 10:12 06.03.2019, 10:12
Gürer: 'CHP demek; hizmet demektir, huzur demektir'

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez, Bor ilçe merkezi ve ilçeye bağlı beldelerde, partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Ziyaret ettiği yerleşim birimlerinde CHP’li başkan adayları için destek isteyen Ömer Fethi Gürer, “Tercihi hizmetten, refahtan, huzur ve mutluluktan yana olanları CHP çatısı altında birleşmeye çağırıyorum” dedi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez, Bor ilçe merkezi ile Bahçeli ve Kemerhisar beldelerinde, seçim çalışmalarını sürdürdü. 

 

İlk olarak Niğde Merkez’de Rasim Yılmaz ile ziyaretler yapan Gürer daha sonra Bor ilçe merkezinde Erdal Gevrekçi ve Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Gürer, Bor ilçe pazarında da pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 

 

NİGDE YILLARDIR İHMAL EDİLİYOR

 

Niğde’nin merkez ilçesinde  Rasim Yılmaz ile kamu kurumları ile esnaf ziyareti yapan Ömer Fethi Gürer  Bor ilçesi Salı Pazarında Bor Belediye Başkan adayı Şenol Bengü ile vatandaşlarla, esnaflarla görüştü. Bor’un uzun yıllardan bu yana hizmetlerden yoksun bir ilçe merkezi konumuna düşürüldüğünü anlatan Gürer, “Ülkemizde CHP’li belediye başkanları ile yönetilen belediyelere bakıldığında hizmetler, yatırımlar, yönetim anlayışı hemen fark ediliyor. 31 Marttan sonra, Niğde merkez ve ilçelerimiz de CHP’li belediye başkanı ile yönetileceğini ve gerçek manada hizmet ve yatırım alacağını umut ediyorum” diye konuştu. 

 

BAHÇELİ’YE KADIN ELİ DEĞECEK

 

Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyet Bor ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Bahçeli beldesine geçti. Seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra beldedeki vatandaşlarla bir araya gelen Gürer, CHP Bahçeli Belediye Başkan Adayı Belma Üneşi Mercikoğlu için Bahçeli halkından destek istedi. Gürer; “Bahçeli’ye kadın eli değecek, Bahçeli güzelleşecek hak ettiği hizmeti alacaktır” dedi. 

 

KEMERHİSAR’DA BAYRAK YARIŞI 

 

Gürer’in daha sonraki durağı Kemerhisar Beldesi oldu. İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve Belediye Başkan Adayı Ramazan Oya ile birlikte beldede esnaf ziyareti yapan Ömer Fethi Gürer, tarihi ve turistik değerleri bakımından çok önemli bir merkez konumundaki Kemerhisar’da Ramazan Oya için Kemerhisar halkından destek istedi.

 

Yorumlar (0)