Gıda Fuarı’nı ziyaret eden Çakırözer’den Eskişehir’in üreten firmalarına teşekkür

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Eskişehir 2019 Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda yer alan stantları ziyaret eden Çakırözer ve Ataç fuarın açılmasında emeği geçen tüm yönetici ve firmalara teşekkür etti.

Vekil Haberleri 21.04.2019, 15:16
Gıda Fuarı’nı ziyaret eden Çakırözer’den Eskişehir’in üreten firmalarına teşekkür

Eskişehir’in gıda alanında hizmet veren tüm firmalarıyla gurur duyduklarını dile getiren Çakırözer, “Eskişehirimizingıda sektöründe hizmet veren tüm üretenlerinin bir arada buluşturan bu fuar hem de fuarda yer alan tüm firmalarımız hepimiz için çok önemli. Bizler hem Anadolumuzu doyuran hem de ekonomimizi kalkındıran üreticilerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

ÜRETİCİLERİ DİNLEDİLER

CHP’li Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin düzenlediği 2019 Eskişehir Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda açılan stantları gezen Çakırözer ve Ataç, fuarın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, fuarda stant açan firma temsilcileriyle sohbet etti. Çakırözer ve Ataç’a Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve TÜYAP yöneticileri de eşlik etti.

HEM ESKİŞEHİRİMİZ KAZANIYOR, HEM EKONOMİ KALKINIYOR

Çakırözer, “Burada bir kez daha gördük ki Eskişehir Fuar Kongre Merkezi Eskişehirimize büyük katkı sağladı ve Eskişehirimizin fuar merkezi alanındaki eksikliğini giderdi. Burada hem çok sayıda firma var hem de hemşehrilerimizin bu fuarlara ilgisi çok fazla. Bu fuarların artarak devam etmesi ve her alana yayılması hepimiz için çok önemli. Her alanda açılacak fuarlarla tüm Eskişehirimiz kazanacak, ekonomimiz kalkınacak” dedi.

ESKİŞEHİRİMİZ TÜM ÜRETENLERİYLE GURUR DUYUYORUZ

Fuarda yer alan stantları ziyaret ederek, emekleri için teşekkür eden Çakırözer, “Eskişehirimizingıda alanındaki tüm üretenlerini bu fuarda görmek hepimizi gururlandırdı. Sizler sadece Anadolumuzu doyurmuyorsunuz aynı zamanda ekonomimizi de kalkındırıyorsunuz. Bizler Eskişehirimizin tüm üretenleriyle gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)