Gergerlioğlu: "Kocaeli İzmit’te bulunan Halkevi binası yıkılma tehlikesine rağmen Kocaeli Valiliği’nin beceriksizliğiyle hala yıkılmadı!"

"Hakların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Yıkılma Tehlikesi Olan Halkevi Binasını Ziyaret Etmiş Yetkilileri Göreve Çağırdı.

Vekil Haberleri 08.12.2022, 15:19
Gergerlioğlu: "Kocaeli İzmit’te bulunan Halkevi binası yıkılma tehlikesine rağmen Kocaeli Valiliği’nin beceriksizliğiyle hala yıkılmadı!"

Kocaeli İzmit’te bulunan Halkevi binası yıkılma tehlikesi yaşayabilecek bir bina fakat binanın yıkılıp yeniden yapılması tartışmalar ile dolu! 4 kez ihale yapıldı halen bu ihalelerde başarı sağlanmadı! Herhangi bir işlem yapılmadı! Yenisi yapılsın tartışmaları var. Yıkılıp yerine yeşil alan yapılsın tartışmaları var ancak ihale bir türlü bitirilemedi!

Kocaeli Valiliği’nin büyük bir beceriksizliği var

Kocaeli Valiliği’nin büyük bir beceriksizliği var, 4 ihale yapıldı ve herhangi bir işlem yapılamadı! Biz bunu Meclis Gündem’ine de getirdik! Yetkililere de iletiyoruz, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bu konuda duyarlı davranmıyor maalesef! 4 ihaledir döküntü hale gelmiş ve vatandaşlar için tehlike oluşturabilecek bina neden yıkılmıyor ve gereken işlemler neden yapılmıyor diye Kocaeli halkı adına soruyorum!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a soruyorum ve bu skandal ne zaman bitecek!

İhale meselesinde ne olup ne bitiyor? Ne dolaplar dönüyor anlamak mümkün değil! 4 ihalede neden bir işlem başlatılamaz! Tüm bu soruları sormaz Kocaeli halkı adına bizim görevimiz Kocaeli Milletvekili olarak bu soruları Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a soruyorum ve bu skandal ne zaman bitecek diye kendisine soruyorum! Halkımız adına bu konuyu takip edeceğiz!

Yorumlar (0)