banner773

ÇOCUKLARIMIZA GÜVENLİ BİR GELECEK OLUŞTURALIM

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Türk ulusuna birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk çağrısı yaptı

Vekil Haberleri 22.04.2019, 15:45
ÇOCUKLARIMIZA GÜVENLİ BİR GELECEK OLUŞTURALIM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutladı.
GÜVENLİ BİR GELECEK DİLEDİ
99 yıl önce ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diye haykıran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile birlikte Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı insanlığa örnek bir girişimle hayata geçirdiğini dile getiren Dr. Şevkin, “Bugünlere kadar taşınan ve bundan sonraki süreçte de ülkemizin en önemli bayramlarından biri olarak gördüğümüz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda milletimizi barış, dostluk ve kardeşlik duygularıyla kenetlenmeye, şiddete, saldırıya, provokasyonlara geçit vermeden ülkemizi çağdaş yarınlara birlikte taşımaya, tüm çocuklarımıza mutlu, huzurlu ve güvenli bir gelecek oluşturmaya davet ediyorum” dedi.
AYDINLIK YARINLAR TEMENNİSİ
Uzun süren bir savaşın yorgun, bitkin ve yoksul düşürdüğü halka 23 Nisan 1920’de yeniden can suyu veren Atatürk’ün bu direniş ve dirilişle mazlum milletlerin umudu haline geldiğini vurgulayan Dr. Şevkin, “Cumhuriyetin kurucusu Atatürk, bütün dünya çocuklarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı armağan ederek, geleceğin iyi yetişmiş, aydın, kültürlü ve çağdaş çocukların omuzlarında amacına ulaşacağı mesajını verdi. Başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçmişten bugüne kadar ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü uğruna can veren şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dilerken, 23 Nisan’ın ilk günkü heyecanla kutlanmasını ve çocuklarımızın aydınlık yarınlara kavuşmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)