“CHP’ye alerjim vardı” diyen vatandaş CHP Milletvekili Arık’a dert yandı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Pınarbaşı’da bir dokundu bin ah işitti. CHP’ye alerjisi olduğunu ve bu nedenle kitap yazdığını belirten bir vatandaşın “CHP’ye alerjim olduğu için CHP’ye kitap da yazdım.

Vekil Haberleri 13.08.2022, 11:48 13.08.2022, 13:56
“CHP’ye alerjim vardı” diyen vatandaş CHP Milletvekili Arık’a dert yandı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Pınarbaşı’da bir dokundu bin ah işitti. CHP’ye alerjisi olduğunu ve bu nedenle kitap yazdığını belirten bir vatandaşın “CHP’ye alerjim olduğu için CHP’ye kitap da yazdım. Sağ olsun Tayyib’in yanlış tarım politikaları yüzünden kitabımı da yayımlayamadım. 20 senedir AK Partiliyim. Samimi söylüyorum: Ben Ulubatlı Hasan gibi çalışan bir askerdim. Artık Ak partiye oy vermeyeceğim” sözleriyle dikkat çekti.  Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla konuşan Arık’ın yanına gelen bir vatandaş ise iktidara tepki göstererek, “Oy verdim elim kırılsın diyorum. Başka bir şey demeye gerek yok” diye konuştu.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Arık son olarak Pınarbaşı ilçesinde Pınarbaşı İlçe Başkanı Eser Çetinkaya ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve şikayetleri dinledi. Ziyaretler sırasında bir çay ocağında CHP Milletvekili Arık ile CHP’ye alerjisi olduğu için kitap yazdığını belirten bir vatandaşını diyaloğu dikkat çekti. CHP’ye alerjisi olduğunu ve bu konuda kitap yazdığını belirten vatandaş, “CHP’ye alerjim olduğu için CHP’ye kitap da yazdım. Sağ olsun Tayyib’in yanlış tarım politikaları yüzünden kitabımı da yayımlayamadım. 20 senedir AK Partiliyim. Samimi söylüyorum: Ben Ulubatlı Hasan gibi çalışan bir askerdim. Artık Ak partiye oy vermeyeceğim. Ben vermedikten sonra AK Parti’nin kaybettiği aşikardır” diye konuştu.

Gittiği yerlerde vatandaşın iktidarı yönelik eleştirileriyle karşılaşan Arık, kötü gidişatın sona ermesi için iktidarın değişmesi gerektiğini ifade etti. Emekli olduğu halde gece bekçiliği yaptığını yine de geçinmekte zorlandığını belirten bir vatandaş, “Ne yediğimiz belli, ne içtiğimiz belli… Sıkıntıdan tansiyonumuz yükseliyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Vatandaşlar her kesimin zorda olduğunu belirtirken CHP Milletvekili Arık, bir çiftçinin kendisine “Benim durum iyi… Ben ekip biçmeyi bıraktım o yüzden durumum iyi…” dediğini aktardı.

İNŞALLAH GELİRSİNİZ

“Alırken de satarken de zorlanıyoruz” diyen esnaf bir kadın değişim talebini dile getirerek, “Millette para yok. Doğruyu söylersen yerin yok. İnternetten bile bir düzgün yazamıyoruz korkudan… İnşallah iyi gelirsiniz de bekliyoruz” diye konuştu.

OY VERDİM ELİM KIRILSIN

Arık’ın pazarcı esnafı ile konuşması sırasında yanına yaklaşan bir vatandaş, “Tayyib’e bir sorun bakalım biz ne yiyeceğiz” diyerek şikayet edince Arık, “Her şey ateş pahası” karşılını verdi. Bunun üzerine vatandaş, “Oy verdim elim kırılsın diyorum. Başka bir şey demeye gerek yok. Ben patates ekiyorum, patatesin kilosu 12 lira. Ben 2 liraya sattım. Lanet olsun…” sözleriyle karşılık verdi.

Yorumlar (0)