CHP’Lİ YÜCEER’DEN BAYRAM MESAJI

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Ramazan Bayramı’na ilişkin bir mesaj yayınladı. Mesajında Yüceer, “Birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından biri olan bayramlar toplumumuzun en önemli manevi zenginliğidir.” dedi.

Vekil Haberleri 02.06.2019, 12:54
CHP’Lİ YÜCEER’DEN BAYRAM MESAJI

CHP’li Yüceer mesajında, bayramlarımızın toplumsal kucaklaşma ve yardımlaşmanın sembolü olduğunu belirtti. Yüceer, “Özünde dayanışma ve hoşgörü olan Ramazan Bayramı da toplumsal kucaklaşmanın,  sevginin, dostluğun ortak sembolüdür” dedi. 

Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer, Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dileyerek vatandaşların bayramını kutladı. Yüceer, “Tüm vatandaşlarımızın, tüm hemşerilerimin, bizi biz yapan, bizi bir arada tutan Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

Mesajında adalet ve hukuk vurgusu yapan Yüceer, her alana adaletsizliğin sirayet ettiğinin altını çizdi. Yüceer, “Ne yazık ki barış ve dayanışma içinde kutlamamız gereken bir bayrama daha ağırlaşan yoksulluğun ve her alana sirayet eden adaletsizliklerin gölgesi altında giriyoruz.” dedi.

Bayramların bizleri birleştiren manevi birer değer olduğunu belirten Yüceer, “Bayramların, ülkemizin geleceği ve sorunların çözümü için ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil kucaklaştıran bir anlayışın hayata geçirilmesi için bir fırsattır.” dedi.

İnsanca ve adil bir yaşamın adaletin yeniden tesisi ile mümkün olacağının altını çizen Yüceer, “Kul ve yetim hakkının yenmediği, hiç kimsenin yatağa aç girmek zorunda kalmadığı, ekmeğin ve emeğin çalınmadığı, hak ve adaletin esas alındığı bir ülkeyi her bir vatandaşımızın hak ettiği inancındayım.” dedi.

Yüceer, Ramazan Bayramı’nın ülkemizde ve bölgemizde adaletsizliklerin son bulduğu, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, sevgi dilinin hâkim olduğu, her şeyin çok güzel olduğu yeni günlerin habercisi olmasını diledi. Yüceer mesajına, “Gönülleri birbirine yaklaştıran mübarek Ramazan Bayramının tüm insanların vicdanlarını aydınlatmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlık, esenlik ve huzur diliyor, bayramlarını kutluyorum.” şeklinde son verdi.

Yorumlar (0)