banner773

CHP’Lİ YÜCEER BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Yüceer mesajında “Kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünen babalarımız bizleri geleceğe taşıyan rehberimizdir.” dedi

Vekil Haberleri 15.06.2019, 10:18 15.06.2019, 16:15
CHP’Lİ YÜCEER BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer mesajında babalarımızın değerlerini kelimelerle ifade etmenin çok zor olduğunu söyledi. Yüceer, “Gece-gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan, bütün zorluklara göğüs geren, gölgelerinde soluklandığımız emekçi babalarımızın değerini kelimelerle ifade etmek çok zordur.” dedi.

Babalar Günü’nde babaların yaşadığı zorluklara dikkat çeken Yüceer, “Ancak ülkemizde özel günler, bir mutluluğu yaşamaktan çok, hüzünleri, acıları anlama ve paylaşma günleri haline gelmiştir.

Emeğin ucuz, ekmeğin pahalı olduğu ülkemizde, babalar ailesi için mutlu bir gelecek hazırlamak adına alın teri dökmekte, ancak hiçbir zaman emeğinin karşılığını alamamaktadır.” dedi.  Ülkemizde yoksulluğun en çok etkilediği insanların babalarımız olduğunun altını çizen Yüceer, “ Çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden, çocuğuna harçlık veremediği için kendini yakan babalarımız var. Bu yoksulluk babalarımızın değil bu ülkenin utancıdır.” dedi.

Tekirdağ Milletvekili Yüceer mesajında, baba figürünün önemine değindi. Yüceer, “Kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünen babalarımız bizleri geleceğe taşıyan rehberimizdir. Yaşamı öğrenme yolunda en önemli rehberimiz babalarımız bizlere her zaman, kılavuz olmaya devam edeceklerdir.” dedi.

CHP’li Yüceer son olarak mesajında, “Evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan babalar gününde, onlara vereceğimiz en güzel hediye de onlara layık bir evlat olarak kendimizi yetiştirmek, onların bize bıraktıklarını daha da ileri taşımak olmalıdır.

Her şeyin çok güzel olacağı, herkesin insanca bir yaşam sürdürebileceği,  hak ettiğini, emeğinin karşılığını alabildiği eşit, özgür, adil bir Türkiye özlemiyle her zaman yüreğimizde hissettiğimiz babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)