CHP’Lİ VEKİL “KIZIM YOK” DEDİ, AKP’Lİ BAŞKAN REZİL OLDU!

CHP’li Mahmut Tanal, kayırmacılık üzerinden yüklendiği AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e “Oğlun Ahmet Beyazgül ne iş yapıyor?” diye sordu.

Vekil Haberleri 19.08.2020, 13:45
CHP’Lİ VEKİL “KIZIM YOK” DEDİ, AKP’Lİ BAŞKAN REZİL OLDU!

Beyazgül ise kızı olmadığı bilinen Tanal için “Kızın ne iş yapıyor, merak ediyorum” dedi. AKP’li başkanın paylaşımı, sosyal medyada alay konusu oldu.


Aslen Şanlıurfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal ile AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve belediye bürokratları, AKP Şanlıurfa teşkilatı ve milletvekilleri arasındaki tartışma giderek büyüyor.


Şanlıurfa halkının hizmetten mahrum bırakılması, belediyedeki, kamu kurumlarındaki kadrolaşma, kayırmacılık, torpil, nepotizm, usulsüzlük konularında sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yapan CHP’li Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’e yönelik, “Şimdi soruyorum: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanının oğlu, Abdullah Beyazgül ne iş yapar? Merak ediyorum” sorusunu yöneltti.

AKP’Lİ BEYAZGÜL: TANAL’IN KIZI NE İŞ YAPIYOR?


AKP’li Başkan Beyazgül ise Twitter hesabından “Şimdi soruyorum: CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın kızı ne iş yapar? Merak ediyorum” şeklinde CHP’li Tanal’a karşılık verdi.

CHP’Lİ TANAL: BENİM KIZIM YOK Kİ!


Beyazgül’ün bu paylaşımı üzerine kızı olmadığı bilinen CHP’li vekil Mahmut Tanal, “Değerli Belediye Başkanım; benim kızım yok. Keşke olsaydı. Peki senin oğlun ne iş yapıyor? Ayıplı bir iş mi yapıyor ki gizliyorsunuz? Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanısınız. Şanlurfa Büyükşehir Belediyesi’nin toplam borcu ne kadardır?” diyerek sorusunu tekrarladı.

Tanal bir başka paylaşımında ise “Olmayan kızım üzerinde nasıl bir siyasi algı yaratmaya çalışıyorlar?” diye sordu.

“BAŞKAN KENDİ KALESİNE GOL ATTI!”


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün bu paylaşımı, sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları, “Sn. Mahmut Tanal’ın kızı yok ki, senin oğlan ne iş yapıyor onu anlat hele:)”, “Ne gol oldu. Adamın bir kere kızı yok. Bence golü kendi kalesine attı, yedi.”, “Başkan Kendi kalesine gol attı demek istedi zaarJ”, “Size dedim bu adamla uğraşmayın. Adamın kızı yok.”, “Ahahahhahha yanlış istihbarat almış. Nasıl boş insanlar bunlar” şeklinde paylaşımlar yaptı.

BEYAZGÜL HATASINI DÜZELTMEYE ÇALIŞTI, TANAL “ÖZRÜN KABAHATİNDEN BÜYÜK” DEDİ


Tepkilerden sonra hatasını fark eden AKP’li başkan Beyazgül, “Mahmut Tanal Bey görüyorsun ki ben kimsenin ailesi ve çocuklarıyla ilgilenmiyor ve bilmiyorum. Çünkü Şanlıurfa’ya hizmete odaklanmışım. Belediyemize ziyarete gelir, istediğin döneme ait borçları çıkarır, istediğin şekilde açıklarsın. Allah’ın izniyle veremeyecek hesabımız yok” paylaşımını yaptı.


Beyazgül, paylaşımına şöyle devam etti: “Ama karşılığında isteriz ki, siz de İstanbul Büyükşehir Belediyesini bize açın. Gerek ihaleler, gerekse yapıldığı iddia edilen yardımlar ve atamaları da biz inceleyelim bakalım. Var mısınız?”


AKP’li başkan Beyazgül’ün bu paylaşım üzerine de Tanal, “Özrün kabahatinden büyük başkan! Hem 'hayali' kızım üzerinden aleyhimde algı oluşturmaya çalışacaksın hem de kızım olmadığını fark edince de “Görüyorsun ki ben kimsenin ailesi ve çocuklarıyla ilgilenmiyor ve bilmiyorum” diyerek çark edeceksin.Ya kız babası olsaydım?” diyerek cevap verdi.

Yorumlar (0)